Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eritreai

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piaci árnál 30-50 százalékkal drágábban szállíthat irodaszert az államnak egy szocialista kötődésű, offshore hátterű cég évi 4,3 milliárd forintért...
Eritreai 2009.12.02 14:23:00
@is: IS, te teljesen hülyének nézel minket? Olvasd már el a cikket még egyszer. Két pályázó volt csak, ami mindkettő Rizó Mihályhoz kötődik (SHV Kft-n keresztül, vagy más Offshore cégen keresztül). Nehogy már megmagyarázd, hogy a szállítási költség milyen sok. Posta futár vagy bármelyik kiszállít fillérekért. Ráadásul a papír piacon szakmabeli ismerősöm szerint is véres árverseny folyik. Nehát már itt meg egy megatenderen 30%os árak legyenek. 1-2%os árrések lettek volna, ha ez egy normál közbeszerzés.
Rizóék nem egy tendert nyertek már meg így, a neten rengeteg infó van ezekről, nézz már körül kicsit....
Eritreai 2009.12.02 14:25:49
@BandW: Ne szórakozz már, olvass már utána a Trendex ténykedésének a neten, utána lehet személyeskedni, meg fogást találni a cikkírón. Ez nem politikai kérdés, hanem közerkölcsbeli. A baloldal esik szét ezért harácsolnak, mint a fidesz az utolsó évében.
És szerintem Vonáék kurvára nem megoldás semmire, populista radikális szedettvetett banda, meglovagolja az aktuális elégedetlenséget. Kun Béla 2 kb...
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Eritreai 2009.06.10 11:30:40
@Stay_TRUE: de azért mert ilyen olyan az SzDsz, még automatice nem kell utálni azokat akiket képviselni próbál. főleg hogy kurvára nem képvisel senki, csak a saját sleppjét.
Eritreai 2009.06.10 11:32:09
@Stay_TRUE: az én egyik osztálytársam adott munkát egy 14 éves cigánygyereknek, majd az az egyik éjjel bemászott hozzá rablás céljából, de mivel a néni felébredt, a gyerek habozás nélkül agyonverte.
Jó tett helyébe jót várj...
Eritreai 2009.06.10 11:34:55
@HuNReal: ez azért van, mert kurva gáz vezetőik vannak és a liberálisnak mondott párt egy nagy csőd. A szocialista is. Átlagemberek isszuk meg ennek a levét. Cigóknak kell egy drasztikus nevelési program (nem náci meg fasisztoid, de határozott), és a magyaroknak is javítani kell az életszínvonalukon és ezek után a hozzáállásuk magától meg fog változni. Ez idő sajna és sok energia....