Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghammond

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki indította az első magyar mobilhívást, mennyi volt az első előfizetés és a táskatelefon? Mobil nosztalgia töményen!..
Cégvezetőként az elmúlt években több ezer álláskeresővel kerültem valamilyen kapcsolatba. Amikor beszélgettem velük, gyakran merült fel – és merül fel újra meg újra – ugyanaz a problémakör. Sokan kétségbe vannak esve, hiszen nem értik, hogy miért nem találnak hónapok…..
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
Színtiszta lopás innen, de sajnálnám, ha bárki lemaradna. Észak-Koreai könnyűzene, mindenkinek. "Ha beleadod a szívedet, elérjük az ötéves terv céljait. Hazánk gépiparának büszkesége, a CNC-technológia. CNC - a dzsucse iparának ereje! CNC - önálló iparunk példája!…..
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
Bebe szolgáltatót váltott és ezzel sikerült az őrületbe kergetnie saját magát. A T-Com mindent elcseszett, amit csak lehetett: hűségidőt, tarifát, összeget. Úgyhogy most hiába van túlfizetése, két behajtó cég is követeli tőle a T szerint elmaradt díjakat. Kereken két éve…..
ghammond 2010.06.29 10:51:30
Hát igen, túl gyorsan integrálták a szolgáltatásokat és ezt nem tudták követni se a számlázási rendszerek integrációjával se a munkatársak képzésével, ebből jönnek a hasonló problémák. Tavaly decemberben elmentem egy T-pontba és összevonattam az addig három külön ügyfélszámon futó szolgáltatást (internet, telefon, kábeltéve) egy ügyfélszámra és kértem a T-Home tripla kedvezményt. Az összevonás röpke 1 óra alatt meg is történt, aztán hazamentem és vártam a számlákat. Az első összevont számlát februárban kaptam, gyanúsan magas volt, de azt hittem vannak benne még maradványok a régi ügyfélszámokról. Amikor a márciusi is ugyanekkora volt, jobban megnéztem és kiderült, hogy egyszerűen összeadták az addigi díjakat, tehát nem érvényesítették a kedvezményt. Felhívtam az ügyfélszolit (nekem sikerült röpke 25 perc zenélés után, de az vezetékesről ingyen van) ahol egy nagyon udvarias és látszólag kompetens ügyintéző konstatálta a hibát és azt igérte, hogy kijavítják és jóváírják a kedvezményt decembertől. Áprilisban két ügyfélszámról kaptam számlát, valamiért szétválasztották az internetet-telefont a kábeltévétől. Felhívtam az ügyfélszolit, a továbbiakat lmf... Valami hatása volt, mert azóta kaptam egy halom mínuszos jóváíró számlát és az összevont számla értéke is messze alatta van a réginek, de hogy pontosan mi történt, nem tudom, szerintem a T-Home sem...
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
Új blog, első poszt. Magyarázkodás helyett vágjunk bele! Aki rendszeresen utazik vonattal, az tudja, hogy a jegyvásárlásnál csak egy rosszabb van: a péntek délutáni jegyvásárlás Budapesten. Sokan mennek haza vidékre, délután háromtól gyakorlatilag több 10 méteres sorok…..
ghammond 2008.08.09 21:43:14
Nekem is volt élményem egy szimpatikus magyarral, bár nem pályaudvaron. Kocsival indultam munkába, mint minden reggel és út közben jutott eszembe, hogy otthon hagytam a belépőmet. A legközelebbi megfordulási lehetőség az út menetirány szerinti bal oldalán levő mellékutca volt, mivel szembe nem jött senki, gyorsan kitettem az indexet és elkezdtem kanyarodni. Szerencsére azért belenéztem a bal külső tükörbe is és láttam, hogy egy motoros már majdnem ott van mellettem. Hirtelen visszarántottam a kormányt, amitől a kocsi egy kicsit megbillent, de nagyobb baj nem történt, viszont leálltam az út jobb szélén a nagy ijedtségre. A motoros is odaállt mellém. Én már felkészültem a nagy anyázásra, bezártam az ajtókat, de azért résnyire leeresztettem az ablakot, kíváncsi voltam, mit fog mondani. Nem anyázott, hanem elnézést kért, amiért megijesztett, azt mondta ő volt a hibás, amiért túl hirtelen vágott ki mögülem... Na, erre én is csak annyit mondtam, hogy én meg túl hirtelen akartam irányt váltani, tehát én is hibás vagyok. Erre kellemes további utat kívánt és elment. Én meg ültem ott és arra gondoltam, milyen jó lenne, ha minden hasonló konfliktus így végződne...

A jegyváltáshoz: a sorállással kapcsolatos elméletek szerint a leghatékonyabb (leggyorsabb) sor az amikor egy sor tartozik több kiszolgálóhoz, tehát nem kell azon lottózni, hogy melyik sor fog a leggyorsabban menni, hanem beállok az egyetlen sorba és amikor én jövök, az éppen felszabaduló ablakhoz megyek. Erre a világ legtöbb repülőterén, bankjában, pályaudvarán már rájöttek, nálunk úgy látszik még nem...