Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áramfogyasztó

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
Tétényi Éva A második 2010.10.05 23:30:00
A városi közpénzből finanszírozott helyi sajtó és tv nem jelentkezett. Szóval szükség van az internet szabad világára, hogy hírt adhassak arról, mi történik a Városházán. A hétvégén létrehozunk egy új kommunikációs csatornát, ahol majd bárki betekinthet a helyi politika…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
  Bő egy hét múlva itt vannak az önkormányzati választások, az elemzések szerint szinte mindenhol a Fidesz jelöltjéé lehet a polgármesteri szék. Játékunkban 13+1 olyan települést, illetve kerületet választottunk ki, ahol izgalmas lehet a befutó. Az egyszerűség…..
áramfogyasztó 2010.09.24 15:10:39
a Tisztelt Ház Cenzor néni 2010.09.18 20:43:00
Újra gyomrozzák az ülésteremben LendvaitÉs amire annyi, e blog szerzőihez hasonló parlament-junkie várt: elkezdődött az őszi ülésszak! Mivel mással kezdhetnénk meg a szeptember hónapot, mint egy ötcsillagos Novák-Ujhelyi csörtével (ami egyébként áthajlik néha multiplayerbe…..
áramfogyasztó 2010.09.19 10:54:55
@Cuppanj a végére!: A stílus maga az ember- a mondandó meg minősíti az embert!
Parasztnak is van helye a Parlamentbe-csak előtte tanulja meg a módit.
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
Kutyaügyi válasz a hvg-n: klikkErre a bejegyzésre jött: klikk Holnap viszek öt ajánlószelvényt (nem kopogtatócédulát, nem kopicetlit, pláne nem KC-t) a kétfarkúaknak. Tegyetek így Ti is!A motivációm pedig változatlan: ma nincs olyan "komoly" párt, amelyikre úgy…..
Bella Italia Sophia a szupernagyi 2010.08.18 06:47:00
A világ legszexisebb olasz nője hamarosan háromszoros nagymamának mondhatja magát. Fiai harmadszor örvendeztetik meg bébivel 75 éves anyjukat, aki nem mellesleg ma is egy bombázó. Szaporodnak tehát a Pontik. Sophia rendező fia, Edoardo Ponti fog duplázni. Felesége, Sasha Alexander már…..
Gyurcsány és Medgyessy után Schmitt Pál is könnyen a mindennapi viccelődés tárgyává válhat. Ma már egy fontos tisztség nem garantálja automatikusan a tiszteletet is. (Fotó: [origo]) Megválasztása óta Schmitt Pál szinte minden megmozdulását kritika éri. A szokásos politikai…..
áramfogyasztó 2010.08.11 15:08:12
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..
áramfogyasztó 2010.07.27 13:34:44
@szcsongor: Minden úgy igaz ahogy írtad!
DE!: ki mondta, hogy nem balkáni ország vagyunk?
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
áramfogyasztó 2010.07.25 16:38:58
@PiBá: Régóta nincs is autópálya rendörség-ha jól tudom.
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
áramfogyasztó 2010.07.19 13:17:42
@öcsi55: S ne feledjük az első polgári kormány hőstetteit sem. Ők is hazudtak nemcsak a böszme-csak a böszme el is imerte-tehát Ö gerinces!
áramfogyasztó 2010.07.19 13:17:43
Gondolom a bajok valamikor a 19.század végén kezdődtek.Magyarországnak voltak alapanyag bányái,aranylelőhelyei -Erdélyben-gazdagon termő földjei,jó szakmunkásai és relatív fejlett feldolgozó ipara -anno!Majd a magyar nemesi virtus meg a magyar kivagyiság-nemes uraimék részéről meghozta a területszerzés-védés okán az I.VH.-t és kutyául kikaptunk.Vala pedig akkor igencsak jobboldali kormánya az Országnak.Következménye lett Trianon-hogy a ló rúgja meg azt akinek köszönhető-gondolom nem munkás-paraszt származék volt-de bizti nagyon okos ember vala. S jöttek sorba a megpróbáltatások:terület és népesség vesztés,jóvátétel fizetés /már akkor is/.
Természetesen a vesztességek soha nem lesznek pótolhatóak-nos igy indult.
A megfelelő politikának hála beleugrottunk a II.VH.-ba mint hülye gyerek a szaros bilibe -richtig bele is ragadt a lábunk, részben köszönhetően az uralkodó politikai elitnek meg a magyaros virtusnak.
Ember és feldolgozó ipar és sok más veszteség mellett jóvátétel fizetés maradék nyersanyagkivitel a nagy megmentő hazájába.A MAGYAR NÉP ezt is túl élte majd jött arendszerváltás a 10 000.- Ft-os szarvasmarha akciójával az első szabadon választott koprmányunk.
S igen ekkor és ott lett az egész elqrva az volt a temető kezdette Magyarországnak.Mivel onnantól kezdve van egyre inkább kiszolgáltatva a magyar ipar és mezőgazdaság a nyugatnak.Kezdődött az összes KGST szerződés felmondásával,adósságok ki nem fizetésével,munkanélküliséggel,a feldolgozó ipar, a kutatás-fejlesztés, gyártás MEGSZŰNÉSÉVEL!
Volt nekünk ORION,? VIDEOTON,IKARUSZ,RÁBA, Egyesült Izzó és lehetne sorolni szinte végnélkül.
Na mindezt csak a SÖR miatt és annak doboza okán.
áramfogyasztó 2010.07.19 13:34:04
Nagyon érdekes és tanulságos!!
A "Portfolió"-ról ollóztam!

Ideje kiszállni a mókuskerékből.
A magyar politika „provinciális, poros, állandóan a saját igazát bizonygatja, mókuskerékszerűen körbeforog” – nyilatkozta Orbán Viktor még a választások előtt.
Aligha gondolta akkor, hogy szavai leginkább mostani kormányának gazdaságpolitikáját jellemzik majd. Amely továbbra sem tudott pontosan kidolgozott terveket az EU és az IMF küldöttsége elé tenni arról, miként képzeli el fenntartható módon elérni az idei és a jövő évi deficitcélokat.

Az idő előtt hazautazó külföldi partnerek láthatóan nem voltak vevők a mellébeszélésre, a hiánycél emelésére, és a túlzott mértékű bankadót sem tartották alkalmasnak a problémák tartós kezelésére. Ehelyett kidolgozott szerkezeti reformokat szerettek volna látni.
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter erre ígéretet is tett a tárgyalások felfüggesztése után kiadott közleményében, szavai azonban egyre kevésbé meggyőzőek. Most ugyanis ismét ott tartunk, mint másfél hónapja: a kormánynak sebtében kell összeállítania egy újabb akciótervet, hogy visszaszerezhesse a piacok kockára tett bizalmát.

Népszerű lenne beállítani a mostani tárgyalási kudarcot úgy, hogy a magyar fél keményen küzdött a nemzeti érdekek védelméért a hitelezőkkel szemben. Ez azonban nem igaz. Sem a hiánycél emelése, sem a pazarló közösségi rendszerek megvédése nem tekinthető ugyanis nemzeti érdeknek, nem beszélve egy újabb árfolyamválság előidézéséről. Ideje kiszállni a mókuskerékből.

Nagyon érdekes és tanulságos!!
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
Szerintem ideje volna kiadni a NER bővített változatát. Az utóbbi napok történései és törvényjavaslatai nagyon is indokolttá teszik, hogy kezdetnek a 12 pontból kopipésztelt fejlécet felváltsa egy teljesebb óhajlista:Legyen béke, szabadság és egyetértés!Legyen…..
Tisztelet Fidesz! Meggyőződésem, hogy Önöknek agyukra ment a 8 év ellenzékben, a kétharmad és a nyár. Kérem Önöket, mielőtt bátor politizálásukkal újra a nyakunkra hozzák Gyurcsány Ferencet és hű követőit, menjenek el, nyaraljanak egyet, pihenjék ki ezt a kőkemény első…..
áramfogyasztó 2010.07.09 11:10:30