Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hüvelygomba

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..
A személyszállító MÁV Start tervei szerint az év végétől mobiltelefonos egyenlegről is fizethetjük az e-Ticket rendszerben megvett vonatjegyet. Jelenleg egy jól használható, bár kissé fapados internetes jegyértékesítés működik a Startnál: a régóta ismert Elvira menetrendben…..
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
Sok panasz érkezett a Diet Coke klipje miatt a brit reklámügyi hatósághoz, az Advertising Standards Authorityhez, azt állítva, hogy a reklámban közreműködő Duffy rossz példát mutat a fiataloknak. A Wales-i énekesnő néhány hónapja került a képernyőkre a Coca-Cola új arcaként.…..
A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a…..