Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizzzy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hálás vagyok ennek az országnak, mert egy éppen szobatisztaságra szoktató szülőpárosnak a nyilvános és viszonylag tiszta WC-K sokasága óriási könnyebbséget jelent! (Szolgálati közl.: Zorka már hónapok óta szobatiszta!) Van nyilvános mosdó az utcákon, a plázákban, a…..
Ha felülkerekedek a lakhatási körülményeinket, a rovarokon és a földrengésen, akkor szeretem Japánt. Ennek ellenére nem tudnék itt élni. Szerintem lehetetlen beilleszkedni. Ha megszűnnének a nyelvi korlátok, akkor is mi lennénk a külföldiek, megbámulnának, mert mások vagyunk.…..
80% páratartalom - szívás!7 fölötti UV-B sugárzás - szívás (fáj)!Két nap, két százlábú - szívás (már nappal is megjelennek)!..
A földrengések mellé a bogarak is felkerültek a listámra. A frászt hozzák az emberre és a gyerekekre még veszélyes is lehet. Szombat reggel, egy százlábú ébresztett. A hajnali etetés után próbáltam visszaaludni, mikor valamit éreztem a takaró alatt, az a valami piszkált.…..
Lizzzy 2010.06.14 13:47:16
@vízumfeleség: Kicsit le vagyok maradva, most vettem csak észre hogy válaszoltál... :)
Szóval szerencsére hozzánk nem jöttek többen, bízom benne, hogy a jövőben is elkerülnek. Látom nálatok azóta is állandó vendégek, remélem a lyukbetömködések működni fognak és fogtok tudni aludni a maradék 82 napban! : ))
Már korábban írtam, hogy Japánban minden jóval drágább, mint otthon, viszont cserébe sokkal kényelmesebb itt megoldani az étkezést. Minden boltban lehet vásárolni kész, helyben készült vagy előre csomagolt ételeket. Ezek az itteni viszonyokhoz képest olcsók. Lehet kapni kész…..
Itt még a mosás sem úgy működik, mint otthon. Először is van egy csodagépünk, amely kifejezetten a japán piacra készült, így persze, a kijelző panelen egyetlen érthető írást sem találunk. Azért ezzel mégis boldogulunk, mert nem is japán lenne, ha nem lenne minden kis rajzokkal…..
Szombaton Darina újabb két oltással gazdagodott. Kicsit bonyolultan indult a helyzet, mert nem volt ott az angolul beszélő asszisztens és Naszti kollégája sem volt velünk, hogy tolmácsoljon, mi pedig ott álltunk egy japán kérdőívvel szemben. Szerencsére a váróteremben volt egy…..