Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillsz.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fröccspaletta igen széles, de azért az emberek nagy többsége nem vegzálja a vendéglátósokat bivalycsókkal vagy maflással, hanem a legnépszerűbb kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés szentháromságból rendel, ami azt is jelenti, hogy egy házmesterrel vagy viceházmesterrel már az örök különcködők is…..
Csillsz. 2017.03.16 13:20:05
@apuska: Igen, ott kicsit bekavart a hely neve, mert amúgy Ördög Körút, és az Erzsébet körúton van, de eredetileg Google-ben csak a Károly körúti volt fent, aztán valahogy benne maradt mindkettő véletlenül :) És nincs fent az Ördög kocsmák weboldalán sem valamiért, de biztosan Ördög körút volt a neve a helynek. Esetleg ki lehetne venni a Károly körutat, már ha az adminok olvassák ezt a bejegyzést.

Köszi amúgy, hogy kiraktátok a cikket, még annak ellenére is, mint azt itt többen szóvá teszik, hogy "csak" egy deci borról van szó - itt az elv számít, és nem az, hogy mennyivel, mert ezzel valszeg egy csomó pénzt akasztanak le a vendégeikről pluszban. Ha megkér, szívesen neki adom az a pénzt ajándékba, de ha elveszi csalással, az más tészta. Szerintem bármennyi átverés az átverés, és 10 Ft-ért is legyen számonkérve az illető. Szép napot! :)
Ricsi Elutazott Final Countdown 2011.06.01 00:22:00
dateFuture1 = new Date(2011,5,14,7,15,0); function GetCount(ddate,iid){ dateNow = new Date(); //grab current date amount = ddate.getTime() - dateNow.getTime(); //calc milliseconds between dates delete dateNow; // if time is already past if(amount <…..
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
Csillsz. 2009.07.12 22:45:05
Csillsz. 2009.07.12 23:38:23
Amúgy ha ki akarom fejteni az igazi véleményem... az első levél nagyon találó, sok mindenben magamra ismertem, vagy az ismerőseimre, és szerintem mindenképpen életszerű a történet :) viszont a kifigurázásból kimaradt az ellentábor, akik szerintem legalább ilyen agyatlanul tudnak sokszor viselkedni (persze tisztelet a kivételnek). Eleinte mindenkinek jó bulinak tűntek a közösségi oldalak, mikor megjelentek, csak egy idő után mindenki rákkantant - ennek hatására kétféle hullám indult el, egyrészt azoké, akiket zavart, hogy olyasmit használnak, ami DIVAT, és ezért vagy kérkedni kezdtek azzal, hogy ők bizony már akkor regisztráltak, amikor még senki más, vagy simán törölték magukat, és azt hangoztatták inkább, hogy mekkora egyéniségek, amiért már nem iwiweznek, és őket ugyan nem érdekli, hogy mi van az általános iskolás osztálytársaikkal. Az ilyenek szájából hallom mindig azt a tipikus mondatot, hogy "neked mi mindenre van időd...", utalva ezzel arra, hogy mennyivel értékesebb ember ő, aki lehet, hogy csak pornót néz szabadidejében a gépen, de közösségi oldalra fel nem tolná a képét, mert "arra neki nincs ideje". A másik hullám (nem tagadom, hogy inkább tartoznék az előbbihez, ha már választanom kéne) azok voltak (főleg tinik), akik folyamatosan ezeken a közösségi oldalakon éltek, kihasználták az egyre újabb és újabb funkciókat, olyan szavakat használtak, mint "taggolni" meg "meszidzset (elnézést, msg-t) küldeni" és ezért teljesen elfelejtettek pl. helyesen írni, interneten ismerkedtek és rettentő primitívek voltak, de ez csak a véglet, nem válik valaki ilyenné, csak mert naponta felmegy az iwiwre vagy a facebookra, mert kitölt néhány humoros kvízt, hogy mi lesz a következő életében, vagy megnézi, hogy mi lett az általános iskolás osztálytársaiból. És látom itt a kommentekből is, hogy az emberek mennyire rettegnek attól, hogy a "szánalmasan átlagos" kategóriába sorolják őket, és mindenki bizonygatja, hogy ő aztán mennyire nem ilyen, és már jóval azelőtt törölte magát, hogy egyátalán báki megismerte volna az egészet (ez így még menőbb, mert mekkora egyéniségnek számít már az, aki még azelőtt megszeretett és meg is utált valamit, mielőtt az divat lett).

Én vállalom az MFB szerepét, és sokkal inkább elviselem, hogy valaki bekategorizáljon, mint hogy azért ne csinálhassak valamit, amit élvezek, mert ezzel megkockáztatom, hogy valamiben nem lehetek egyéniség. Szerintem unalmas már, hogy divat mindent fikázni, és az is (amit az első levélíró olyan tökéletesen megfogalmazott), hogy: "Megszámlálhatatlan csoport és Fan Club tagja, gondosan ügyelve arra, hogy ne csak az aktuálisan menő írók, rendezők, zenészek legyenek meg, hanem egy-két olyan is, akikről még talán ő maga sem hallott."
Csillsz. 2009.07.12 23:39:55
@KopaszMercis: :DDDDDDDD
Ricsi Elesett X-Ray 2009.06.16 15:10:00
 Törés utáni felvételek,diagnosztikai célból.      A csont széthúzása utánikontroll-röntgen képei,már gipszben, műtét előtt.     Közvetlen a műtét után készült kontroll képek.    A varratszedés…..
Csillsz. 2009.06.16 16:33:17
Ricsi Elesett Varratszedés 2009.06.16 15:00:00
Ma rengeteg mindent töltök föl, ugyanis most volt a varratszedés. Sajnos mégis gipszet kaptam, pedig abban a tudatban mentem, hogy leveszik. Ez igaz is volt: levették, de vissza akarták rakni, amit én nem engedtem, és kis közelharc után megnyertem egy kisebb alkarvédőt, amit július…..
Kraz barátom elégedetlenségét látva, fogant meg ennek a postnak az ötlete, valamelyik jobb agyfélteki állományban. Szócséplés helyett:Elnézést, hogy nem voltam elég akkurátus az érzéseim leírásakor, de evilági műveltségem és az elérhető legmagasabb szintű kommunikációs…..
Csillsz. 2009.06.09 14:21:38
@Kraz: na mi van, ebben a postban már fel sem fedezed a helyesírási hibát? ricsinek szabad? :D
Ezt a bejegyzést Ricsi führer diktálja átmeneti "jobbkezének", azaz Csillának :)"Ahogy ígértem, ez a bejegyzés az első napot dolgozza fel, válaszolva a leggyakrabban feltett kérdésre: "jajj, mi történt veled Ricsi??"Irónikusan pont a biológia szóbeli…..
Csillsz. 2009.06.09 14:18:43
@Kraz: LOLLLLL X'DDD