Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibebubu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ki hallgat el többet? 2010.07.07 14:06:00
Az, hogy a Subarun keresztül jutunk el a kérdésig, csak véletlen. Ezt elöljáróban szeretném tisztázni, mielőtt bárkinek vérbe borulna a szeme. A jelenlegi Imprezát szépnek csak jelentős jóindulattal nevezhetnénk. A sokat kritizált külső tény, a nagyobbik baj az, hogy az Impreza…..
csúcsfej blogja Anno 2009.12.14 17:03:00
Szkenneltem be pár képet az archívumomból: Titivel nagyon mentünk :-))) '99 Esztergom: Tián, GOK alias tonna és Én. Y- mintás stomilon :-)    '99 Salgó: Nagykeresztúr - Sámsonháza (GY1) Absz 4. idő) Háttérben a haverok :-)) Dankó, Kornél, Csibe, Krisztus :-))))…..
csúcsfej blogja álmom 2009.11.25 22:28:00
Mindig megfogalmazódik bennem az álmom és soem írom le. Azt mondják szinte látni kell magamat benne.Mindig azon agyalok és arra lyukadok ki, hogy , ha gazdag volnék akkor utaznék. Az a mindenem, de nem tudok olyan sűrűn, mint szeretnék. Bejárnám a világot, ismerkednék kultúrákkal…..
Már csak négyen versengenek Benkő Dániel kegyeiért, és kezd is kicsit unalmassá válni a minden mozzanatában előre megírt műsor, de a héten végre izgalmasabb részhez értünk. Ujjazás és erekció már eddig is volt, a hétfői adásba viszont olyan jelenetek kerültek volna, amikhez…..
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
  Újabb magyar bravúr: a csökkenő világpiaci olajár mellett is sikerült jól felemelni az üzemanyagok árát. A varázsszó: adóemelés. Üdvözöljük Önt a 300 forint feletti benzin világában, amelyben Átlagember egy Suzuki Ignissel próbál közlekedni. Vajon hány forinttal…..