Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ultrich

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte minden, háborúban résztvevő nemzet hadereje fel tud mutatni olyan alakulatot vagy éppen fegyvernemet, amely az adott konfliktusban kiemelkedő katonai teljesítményt nyújtott, s amelyre az utókor később tisztelettel és megbecsüléssel emlékezik vissza. Mexikónak ott van a Szent Patrik-zászlóalj,…..
Ultrich 2020.02.11 01:08:11
Ha valaki aktivabban erdeklodne:

www.pumaszallas.hu/pumak-es-a-tobbiek-a-2-vilaghaboruban/177-pumak-es-a-tobbiek.html

Es Tobak Tibor konyveit mint csak olvsamany, barmifele hadaszati erdeklodes nelkul is erdemes elolvasni. Jo tollu iro volt az oreg.
Ma néhány, karácsonyt idéző képpel jövünk (lesz még a héten). Pillantsunk bele az amerikai Sears áruház 1979-es katalógusának játékai közé. Lássuk mire vágytak akkoriban a gyerekek. Közben nekem óhatatlanul is eszembe jutott, hogy kiskamaszként milyen játékaink voltak az…..
A diétás tanácsadás (és általában a self-help műfaj) arról szól, hogy valamit valakinél jobban tudok. Vagy legalábbis az olvasó azt hiszi. Elhiszi amit röfögök, mert hiszen különben nem lenne kinyomtatva... Így a mindent jobban tudás alapkövetelmény. Ugyanakkor fontos észrevenni, hogy a diéta,…..
Ultrich 2012.09.11 23:59:17
@gombosg:
Bocs hogy bele vau vau, de az Atkins az müködik. Én személy szerint 50 kg-ot fogytam vele 7 hónap alatt.

Minden másban maximálisan egyetértek, nagyon jó blog, csak így tovább! :)

Miklós