Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LuckyLoser

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Miért nem szeretem a U2-t? 2009.06.19 11:15:00
Volt már ilyen. Most ismét gondolkodom. A kérdés ismételten pontosításra szorul. "Miért nem szeretem a U2-t, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Tudom, kicsit vásárra viszem a bőröm. Ellenben a kulcsszó: SZERINTEM.     5 ok, amiért nem szeretem a U2-t:…..
B-oldal TOP5 felnőttnapi dal 2009.06.10 11:20:00
NA VÉGE A GYEREKNAPNAK - mondják a szülők az év 364 napján, de múlt héten tényleg volt gyereknak, úgyhogy most már aztán igazán vége van. Úgyhogy felnőttnap jön. És ugye mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. Ugye? Na én is így…..
LuckyLoser 2009.06.10 19:49:38
@Rebelde: Igazad van, a post a fel és a levezetéshez ajánlott zenékről szól. De menet közben a fontos a jó ritmus. Ráadásul folyamatosan egyre intenzívebb lessz a vége felé, ahogy az aktus is. És elég hosszú, hogy egy nehezebben koncentráló partner is összeszedje magát annyi idő alatt.
LuckyLoser 2009.06.10 16:02:57
@Trackback: Arra ugyan még nem próbáltam, de elég vad aktus lenne beőle. Viszton ami gyakorlatban is bevált az Ravel Bolero-ja. A barátnőnek akkor volt először orgazmusa pasival amikor arra csináltuk először. Azután már ment annélkül is. Persze amíg az ember a szüleinél lakik sokkal fontosabb a megfelelő zene. Főleg a hangereje, hogy a bezárt szbában legalább meglegyen a magány illúziója.
Azok a régi szép idők.
egyébként a tipp innen:
www.imdb.com/title/tt0078721/
Tegnap pletykaszinten már emlegettük, mára viszont kiderült, hogy tuti az infó: a Comedy Central 26 epizódos berendelést adott Matt Groeningnek és csapatának, így hatéves tetszhalál után ismét lesz Futurama a tévében, mégpedig vadonatúj epizódokkal, ráadásul az eredeti…..