Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az élet szép

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!A múlt hét elején kaptam egy érdekes olvasói levelet, amiről már az első olvasás után úgy éreztem, hogy ezt meg kéne osztanom a blog olvasóival.Ez a levél következik most. Nem a történet egyedisége, sokkal inkább egy érdekes jelenség miatt javaslom elolvasni. Olyan…..
az élet szép 2009.06.09 10:22:40
sziasztok
hát nekem is lenne egy kis történetem.
sokan vannak olyanok akik elvégezték annak idején az általános iskola után egy iskolát.na én nem tartozom közéjük.de már nem is bánom mert semmit nem érnék avval az iskolával.utoljára eladóként dolgoztam és semmi képesitésem nincsen.7 évet huztam le egy kis trafikban és szerettem amit csinálok.sajnos az eddigi tapasztalataim azt mutatják ,ha bemész egy boltba vannak olyan eladók akik utálják a vevőket és ez az arcukra is van irva.
nem értem hogy miért fontos a szakképzettség ha a cég-nek ez csak hátrány mert az emberek utálnak bemenni egy olyan boltba ahol az eladók ilyenek.engem szerettek a régi munkahelyen mosolygós voltam kedves és segitőkész de ezt hiába irom az önéletrajzomra ez senkit nem érdekel.pedig ugy érzem hogy az emberek is szivesebben mennek oda vásárolni ahol kedves az eladó.ez az én müszakomban a forgalmon is látszott.sajnos jelenleg munkanélküli vagyok nem tudok eladóként elhelyeszkedni mert kellene a szakképesités.de ha nem dolgozom még pénzem sincsen az iskolára.EZ ÁM A MÓKUS KERÉK.3 papirom is van iskolákról de ezek a szakmák már nincsenek.ilyenkor mi van?kérik mindenhol a szakképesitést aztán akinek van az nem is ért hozzá de hurrá papirja van róla,ennyi elég.
sajnos a tapasztalatom ezt mutatja,hogy mindegy hogy buta mint a tök ahhoz ahova elhelyezkedett és szivből utálja amit csinál de felveszik mert van papirja róla.
nem értem hogy a vállakozók vagy cégek miért ragaszkodnak annyira a papirokhoz ahelyett hogy az embert néznék és talán lenne csoda a bevételeken is.nagyon sok ember van akinek nincsen szakirányu végzettsége de szivesen és lelkesen csinálná a dolgát és igazán megbecsülné a munkahelyét.ebbe énis bele tartozom.hát továbbra is keresgélek de papir nélkül nem kapkodnak utánnam,de azt hiszem a remény hal meg utoljára reménykedem abban hogy talán egy vállalkozó felfigyel rám és én akkor biztos elkövetek mindent hogy a munkámmal és velem maximálisan elégedett legyen.
sziasztok :az élet szép