Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hánszolopléh a házmester

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs levelét muszáj volt csekkolni, de valóban: az elegánsan kanyarított Balatonlelle felirat alatt nem a Balaton vize fodrozódik, a háttérben Rab sziget hegyei magasodnak. Ijedtünkben gyorsan felhívtuk a gyártót, aki szerint csak egy téves képkeresés eredménye lehet a dolog,…..
hánszolopléh a házmester 2009.07.03 10:13:37
@stab: Azért jobban megnézve a képet, észrevehető ott a pixelek között más is: kepfeltoltes.hu/090703/bdus2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
hánszolopléh a házmester 2009.06.30 10:55:32
Sajnálattal olvasom hogy itt a környéken is találkozni ilyen polgárőrökkel. Szerencséjére nem velem találkozott, mert én is ráhúztam volna a kormányt, én nem féltem annyira, ő meg másnem szemből fog valamit. Amúgy természetesen mélységesen elítélem az ilyen fontoskodó szarkupacokat, azt hiszik, hogy valakik, pedig semmivel sem többek az átlagembernél.
A poén hogy a legutóbbi találkozásom polgárőrökkel annyi volt hogy megállítottak egy kivéve célforgalom táblával illetett utca elején és megkérdezték miért hajtottam be. Erre frappánsan mondtam hogy célom eljutni az ismerősöm lakásáig aki itt lakik az utcában, majd egy kis gázzal ott hagytam óbégatni őket. Nem tehetnek semmit, nincs hozzá joguk, ezért van kevés jelentősége az ilyen szerveknek.
Az esetre visszatérve 2 fontos dolog, amit többen is említettek, igazoltattam volna a rendőrrel a szarkupacot, majd az adataival a zsebemben feljelentést teszek ellene, a másik meg hogy a rendőrlány pedig egyedül elmehetett volna a picsába, addig nem adtam volna oda semmit amíg a társa oda nem ér. Legalább lett volna idő foglalkozni a szarkupaccal addig is. Az más tészta hogy a szarkupacot ha nincs ott a rendőr, úgy pofánbasztam volna hogy remélhetőleg aláesik egy arrajáró ukrán kamaznak. Az ilyen szarcsimbókok miatt jár az ország ott ahol. Különben is vissza a csendőrséget és a rögtönítélő bíróságot!
hánszolopléh a házmester 2009.06.30 11:59:58
@reggy: Na igen, az egyik közösségi portálon igen hamar meglehet találni az úriembert, tényleg pázmándi 50+os lakos... Telefonszámmal, címmel, mindennel együtt.
Kíváncsi leszek mennyi kedves üzit kap majd.
hánszolopléh a házmester 2009.06.30 14:26:52
@staropramen: foglalkozna inkább valami mással mint mások ilyesztegetésével, baszogatásával. Az ilyet kellene bezárni, tuti egy két hónap alatt kitanulja a bodzaszedés fortélyait a börtönben. Utána felveheti azt is tevékenységi körbe.

nameg persze szarjon sünt
Marci nem szerette volna, ha a UPC az új akcióiról bármilyen módon is értesíti őt, így a szerződés megkötésénél erről írásos nyilatkozatot adott. A UPC két hónapig bírta, majd pofátlanul bepróbálkozott, magasról tojva ügyfele kérésére. Idézet az ÁSZF-ből:…..
hánszolopléh a házmester 2009.06.26 14:21:12
Naon egyszerű a történet... Mi átlagos termékfogyasztók hiába x-eljük be hogy nem kérünk reklám anyagot, meg kéretlen telefont, stb... annak ellenére valahogy mindig betalálnak ilyen hülyeségekkel. Sajnos nagyon jól tudom hogy nem kevesen foglalkoznak és nem keveset keresnek azzal, hogy a telefontársaságok, biztosítók adatbázisait eladogatják szépen mindenféle telefonos értékesítő cégnek és hiába kérdezed őket, nem mondják meg honnan van a telefonszámod meg nekik...

Viszont olyan mint én, aki egy tárgyalás közepén többször felveszi a telefont hátha a családnak van baja az megszívja... Olyanok miatt hogy tanulj meg angolul olcsón meg hogy utazzak most külföldre mert az milyen jó lesz nekem, na ettől meg megugrik tárgyalás közben a vérnyomásom. ÉN nem adtam meg senkinek a telefonszámom, sőt minden lehetőségnél ahol csak lehet X-elek hogy NEM KELL, NEM KÉREK, NEM AKAROK...

Persze mint mindenre van megoldás erre is. A telefonokra (Symbian, Windows mobile) pedig lehet telepíteni mindenféle okos programot ezekkel pedig pont az ilyen kéretlen akciókat lehet elkerülni. Persze más tészta hogy anyukád sem ér utól mondjuk telefonfülkéből, de a mai világban ahol mindenkinek minimum 1 mobilja van, erre talán nem is kerül sor. Szóval be kell állítani hogy ismeretlen számról ne fogadjon hívást és ennyi. Én egyszerűen azóta csak beállítottam hogy a hívószám nélküli és a telefonkönyvemben nem található telefonszámokról ne érjenek utól. Azóta nem is kapok mindenféle csodás és jobbnál jobb kihagyhatatlan ajánlatot telefonon.

De így a blogon is üzenném minden telefonszám adatbázissal ügyeskedőnek hogy szarjon 4 család sünt ha lehet, mert az meg neki lesz jó, illetve engem személyszerint boldoggá tenne.
Macsek biztosan nem fog többet Update-kaját rendelni, hiszen bár nyilván nem direkt került az üvegszilánk a csilisbabjába, talán csak akkor járt volna rosszabbul, ha egy kisalien ugrik elő belőle: Három kicsi gyermekünket nevelő feleségem mindennapjait megkönnyítendő hétközben…..
hánszolopléh a házmester 2009.06.25 14:56:55
@Píter: akkor elég sietős lehetett nekik, még a csilisbabos üveg is eltörött. Gyorsan összelapátolták, jó lesz az a népnek. Így került bele a kavics is...
Amúgy meg fotosopp...
Pikáns! Ádám azzal kereste meg a Homárt, hogy kábelszolgáltatója műsorlopással vádolja, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyez, mint amire előfizetett. Ádám állítja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot…..
A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a…..
hánszolopléh a házmester 2009.06.11 14:43:20
@PR32: Azóta hál istennek egy másik cég megvette, sőt el is tűntek a környékről. Viszont ugye senkinek sem kell magyarázni miből készülnek bizonyos termékek, mégis, ha nem gondolsz erre egész jó az ízük.
Én is megeszem a parizert a mai napig, hiába tudom miből van és hiába köpködte össze a pultoscsaj...
Amúgy nem tud leszervezni valaki egy ilyen spontán gyárlátogatást?
hánszolopléh a házmester 2009.06.11 14:48:25
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: Akármelyik, nagybátyám egy húsfeldolgozó cégnél volt értékesítő. Sajnos bevitt körbenézni mi hogy készül. Inkább ne tette volna.
De kérdésedre válaszolva, akármelyik...

ui: parizer - nyesedékhús, mócsingok, csontdarabok, csirkefej egészben, mindez a földről szó szerint összelapátolva...
Jóétvágyat!
hánszolopléh a házmester 2009.06.11 14:49:35
@PR32: nem talált :D
Vajon mit tehet a szerencsétlen lány aki a Gyakorikérdesek.hu oldalhoz fordult setítségért? 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha…..