Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkj

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődik a tavaszi konferenciaszezon. Elsőként a Web 2.0 Symposiumról pár szóban: március 21-én lesz ez a konferencia. Miért érdemes elmenni? Az egyik előadást Lukas Maixner (Socialbakers) fogja tartani, és elsősorban a magyar közösségi média piaci helyzetet elemezi. Kevés…..
szkj 2012.03.08 11:45:39
Dakota és Elle Fanning-gel a címlapon fog megjelenni a W magazin decemberi száma, az újságot fellapozva pedig további fotók lesznek láthatóak a testvérekről. A képek - amelyeket Mario Sorrenti készített - gyönyörűek, csakúgy, ahogy a lányok is. Az már más kérdés, hogy nem…..
... avagy vetkőznek a Glee-s lányok. A GQ magazin aktuális számában a Glee-ből megismert Lea Michele és Dianna Agron veszik a sorozatbeli szerepükhöz képest egy cseppet szexisebbre a figurát. Nincs szó pucérkodásról, sőt Dianna Agron-nak még a köldöke sem villan ki egyszer sem.…..
A H&M az idei tavaszi, még inkább a nyári időszakra kínált fürdőruháit is híres modellekkel népszerűsíti: Daria Werbowy-val, Lara Stone-nal, Sasha Pivovarova-val, Erin Wasson-nal és Julia Stegner-rel. Mit gondoltok, a képek alapján érdemes lesz betérni fürdőruha-nézőbe?…..
Bár éppen csak beköszönött a kora tavasz, én lélekben már a nyárra készülök, ezért is válogattam néhány ruhácskát, amelyekkel (vagy hozzájuk hasonlóval) szívesen bővíteném a nyári ruhatáramat (nyaraláshoz, tengerparti sétákhoz, munkába, esti partira, stb.). A…..
képek: trendencias..
szkj 2010.03.03 17:05:09
Nemes egyszerűség, semmi csicsa... válogatás Jimmy Choo cipellőkből a teljesen lapos balerináktól a 15 centis tűsarkú szandálokig: ..
Miranda Kerr ezúttal a GQ magazinban "látható is meg nem is" teljesen meztelenül... a férfiakat (valószínűleg) leginkább érdeklő testrészek ugyanis rejtve maradtak. ..
Paris Hilton ismét új fába vágta képzeletbeli fejszéjét. Ezúttal fehérnemű kollekcióval jelentkezik majd - bugyikkal, melltartókkal és fürdőruhákkal. Az első kollekciót a tavaszi/nyári időszakra időzítette. És bár a fehérneműkről még nincsenek képek, az első divatfotó…..
szkj 2010.01.20 18:20:58
@Képfényező:
teljesen egyetértek, (sajnos) a célközönséget tökéletesen eltalálták, és meg is veszik ezzel a képpel.
Amivel kapcsaoltban nekem is kifogásom van az a kép minősége, az tényleg szánalmas, és nem profi munka.

Egyébként meg hogy szegény Paris épp mivel üti el azt a rengeteg idejét és pénzét ami van neki... igazából sajnálom, hogy ennyire nincs semmije az életben amivel foglalkozhatna.
Claudia Schiffer népszerűsíti a Salvatore Ferragamo divatház 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját. Claudia tökéletesen oldotta meg a feladatát. Egy nagyon fiatalos, szuper elegáns hölgy benyomását kelti. A fotós Mario Testino. Az első kép már ismerős lesz, a többi viszont friss :) ..
Eddig nem volt hideg ugy igazán. Na mostmár van. Reggel befagyott pocsolyák kísértek utamon, jeges széllel és mínusz néhány fokkal karöltve. Kellemetlen társaság voltak. Az, hogy hideg van sajnos nemcsak a szabadban jelentkezik. Igen a szobában is. Igen akkora rések vannak az ablakok…..
London Town Goodbye bulik 2009.09.07 21:22:00
Akkor derül először igazán fény arra, hogy az embernek hány barátja/ismerőse van, ha elutazik évre gyakorlatilag egyedül. Szerdán repülök, és az elmúlt két hétben nem volt gyakorlatilag szabad estém, de még nappalaim se, mindig volt épp valaki, aki még akart egy utolsó előttit…..
From Russia wid love Augusztus 28. 2009.08.31 09:43:00
Na ma reggel megcsörrent az óra, hogy indulni kéne a Colához. Hát megmondom őszintén még ha fel is tudtam volna kelni, nem lettem volna olyan állapotban, hogy gyárlátogatásra menjek úgyhogy aludtam inkább egy nagyot. Aztán bementem Alex és Laura (finn lány) társaságában a…..