Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar18

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pesti Gonzo megcsinálta azt, amiről a néhai technocol fotosopmágusai csak ábrándoztak. Állítólag a vasárnap reggel amfetaminafteron érte, amin a szokásos módszerrel igyekezett segíteni, aztán a szavazófülkében már egyik párt neve sem volt ismerős: Megkapom a lapot, behúzom a…..
Ártalomcsökkentő drogprevenciós sorozat indul megaklasszikusokkal, hátha valakinek kimaradt, mert az ugye senkinek nem hiányzik, hogy káros anyagok kerüljenek a szervezetébe, vagy legalábbis minél kevesebb, annál jobb. A villanykörte-vaporájzerről érdeklődött egy kedves…..
Az elmúlt két hét kimaradt izgalmasabb legalizációs hírei tömörítve: A legfontosabb talán, hogy az amerikai közvélemény CNN előtt összeverődő részének 95%-a legalizálná a füvet. Azta. Erre mondják azt, hogy korrekt. Tényleg azt várják, hogy a kábítószerektől…..
Magyar18 2009.06.11 14:29:53
"Huhh, mennyire leszarom, hogy ki minek örül, különösen a félretájékoztatott vagy primitív bunkó, de agresszív köcsögök lelkivilágára fosok a legmagasabbról."

Az általad felsorolt jelzők valamelyikébe bele tartozik a magyar társadalom nagy része.Annyit mondtam a legelső kommentembe hogy ezen, pont ezen kell változtatni(a félre tájékozottságon) de te jösz a haveroddal piperepapuccsal és engem támadtok hogy milyen egy kommuninsta felfogás ez.. meg hogy én szerintem akkor a demokráciát is bekéne tiltani(egy szóval nem mondtam ilyet).
De látom milyen k**rva értelmesek vagytok legalizáljuk úgy a füvet hogy közben a társadalom 85% azt se tudja mi az.Közöltem hogy a legalizáció egy folyamat kell hogy legyen, amibe bele tartozik az hogy mindenki tisztában van úgy általában minden drog pozitív és negatív hatásával.Ti meg azt mondjátok a többség le van szarva, senkit se érdekel.----> Ez így tényleg demokratikus..xd

Piperepapucs látom te se jutottál tovább az első mondatnál...:D
Hallotál már arról hogy a liberálisokból lesznek a legjobb fasiszták?Ha jól emlékszem az SZDSZ kampányolt azzal hogy szembe állított két oldalt és ki kiálltotta ellenségnek az "árpádsávosokat".És ha még mindig jó a memóriám beugrik egy olyan emlék kép is hogy mindenkit náci veszéllyel riogatnak(riogattak).Hogy a romákat nácik ölték meg.(többről kiderült hogy roma volt az elkövető)
Már itt megdől az eszeveszett nagy hülységed mert pont az általad kép viselt barmok kreáltak,kreálnak ellenség képet, és felszólítanak minden pártott hogy fogjanak össze ellene.De piperepapucs az előző bejegyzésnél is mondtam hogy ne egy füves blogon politizáljunk, ebből is látszik hogy az ember mondadójából kiragatsz egy szeletet és eszeveszett gépírásba kezdesz, mielött felfognád a szöveg mondanivalójának a lényegét.