Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yorka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt nagyjából ennyi. Megvolt az eredetigazolás (nem összetévesztendő az eredetiségvizsgával), a veteránvizsga, a biztosítás, a műszaki vizsga – csak a két fehér plakett maradt hátra és a forgalmi. Most már azok is a mieink. Mind. Kicsit újraélhettem a harnosändi…..
hogyvolt Éden hotel - 2x13 2012.03.27 09:00:00
Múlt héten Pedró és Csíra is távozott, az egyik azért, mert faszszopó szlovák kurvának tartotta Noémit, a másik meg azért, mert nem volt neki párja. Mivel Csíra túl jó fazon ahhoz, hogy csak úgy kibaszni engedjék a hotelből, T69.2 adott neki egy retúrjegyet, amivel majd…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Véget ért a WWDC Keynote. Steve Jobs nélkül, furcsa akcentussal beszélő mérnökökkel telt el a több mint 2 óra. Volt mit bemutatni. Az eseményt alapvetően négy részre lehetne osztani. Először meglepődtünk a MacBook termékpaletta frissítésén, majd a Snow Leopardról és az…..