Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzK

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: Az év utolsó hónapjában mindenből több fogy, vagy ami egész évben nem fogy, ilyenkor az is fogy. :) Karácsony, szilveszter, céges évzáró bulik, ajándékozás. Mind, mind olyan események, amik „megkövetelik” a szokásosnál nagyobb, több, különb fogyasztást. Az év…..
Legalábbis Arthur C. Clarke DNS-e az űrbe utazik, és ha szerencséje lesz, belefut egy magasabban fejlett civilizációba, ahogy azt az író mindig is remélte. Remélhetőleg az idegenek majd rekonstruálják a személyiségét a DNS alapján, és a végén jól elkommunikálnak az élet…..
Gyönyörű, mattfekete - megengeditek, hogy "Az Operaház Phantomja"?Tudom, hogy ez nem a szóvicc blog, úgyhogy küldhettek is a fenébe, de ez az autó akkor is zseniális. Németországban született, de ha minden igaz, mostanra már magyar jármű.Operába tényleg nem lehet…..
SzK 2010.05.02 21:57:34
LOL
Nem mindennapi fogás, ráadásul ez az első 458 Italia, amit lefotóztunk!Szokatlanul lelkes levelet kaptam Marcitól, ám a fotó megmagyarázza a hevült hangulatot! Az SLR McLaren mellett a blog történetének (és Marci gépének) első Ferrari 458 Italiája látható!Fontos…..
A helyszín a Hungaroring, a kocsi pedig igazi ritkaság... én még a nevében sem vagyok biztos. Van, aki biztosan tudja, mi ez?Marci szerint egy Lotus Super 7, ám én erről így, ebben a formában még semmit nem hallottam és nem is találtam az interneten.Lotus Sevenről igen, illetve…..
Hát basszameg csak megcsináltam na, pedig tanulnom kellene mert holnap két vizsgám is lesz és még a puskám sincs kész de gondoltam amig megfő a virsli okosba megoldom ezt a blogos témát. Na szoval két hete csütörtökön pár tipli után beszéltük meg hogy igazán mostmár csinálni…..
SzK 2009.06.15 18:21:18
@PICSITA:
Még ha lenne is valami a blogon akkor oké, persze igy is lágyitja a szivem a gratuláció, avagy az önök gratulációi kedves Picsiták. Nézzék a blogot júliusban is mert meglepő újdonságokkal akciókkal kedveskedünk a látogatóknak.
Én voltam a SzK.