Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JP_Proudhon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korn - The Path Of Totality(Roadrunner) A Korn szupersztár zenekar. Legalábbis ezt a képet próbálják őrizni magukról, pedig bőven túl vannak már a szupersztárságon. Igen, ha a Korn imázsát, viselkedését nézzük, akkor évek óta nehéz velük szimpatizálni. Magas lovon ülnek,…..
JP_Proudhon 2011.12.06 23:38:52
Először Ez kivan kétsoros, szűkszavú, ámde lényegretörő levelét idézem szó szerint, majd ivan - aki programozó és saját bevallása szerint rühelli a semmittevő kártevőket -kockaviccét publikálom. Fogyasszátok egészséggel!- Mit csinál a jövendőmondó kannibál?- Jósokat…..
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
JP_Proudhon 2010.12.17 22:29:44
@Parmezanidész: "[Orbán] A szavazatban, a támogatásban gondolkozó politikus."
Szerintem valahol itt rejlik a válasz, a média feletti hatalom szavazatmegtartáshoz, az esetlegesen fellépő zavargások esélyének csökkentéséhez, valamint a mostanában tapasztalt "alternatív politikai eszközök" elfogadtatásához igen jó dolog.

Bár ha már a Magyar Hírlap is nyíg akkor lehet, hogy mégsem volt ez tőle olyan jó ötlet...
Szokatlan bejegyzés lesz, elnézést kérek mindenkitől, leginkább magamról és magamnak szól. Miután pár hete tényleg nagyon kedves, már-már elcsábulásra késztető módon invitált rendszeres szerzői közé a Magyar Nemzet, ma leleplezőnek szánt cikkében még a címsorban is helyet…..
HabiBárpult Két Futurama videó 2010.06.18 15:47:00
Az első egy másfél perces sneak peek, a június 24-én induló 6. évad premierjéből, a másodikban pedig megnézhetjük az 5 évad történéseit, 7 percbe sűrítve. (a sorozat amúgy majd' 7 év után tér vissza, hiszen az utolsó részt 2003. augusztus 10-én láthatták a rajongók)…..
A sajtóból értesülhettünk arról, hogy február végén a rendőrség rajtaütött egy debreceni szórakozóhelyen tartott zártkörű bulin, mivel a rendőrség közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy ott “kábítószeres parti” zajlik, ahová “csak előzetes telefonos bejelentés alapján lehetett…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Vadonatúj V-promónk van, igaz, nem sok új képsorral. Ami viszont annyira nem jó hír az, hogy az ABC csak ez első négy részt vetíti le novemberben, amolyan mézesmadzagként, és a sorozatot csak márciustól, a téli olimpia játékok közvetítése után fogják sugározni. Korábban…..
JP_Proudhon 2009.09.26 13:56:41
@Wita.hu Joe:
Firefly....
még mindíg fáj a szívem miatta..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
JP_Proudhon 2009.06.08 21:51:11
@alf: "Magyar Liberalizmus" századvég kiadó 1993. Kicsit túl van kategorizálva de ajánlom igen jó könyv.Ha kioktató vagyok sry...