Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dubradigdo

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocsánat, hamut szórok a fejemre, elnézést kérek mindenkitől, egy betegség és egy túlórás hét kombója miatt elhanyagoltam a blogot. De nem haltunk meg, sőt a munka közelgő ünnepére nagy revivalt tervezek, lesz poszt holnap is, meg a héten minden nap, mára meg itt a Space Is Key,…..
Baaad Movies Kié lesz a Málna? 2011.01.26 18:15:28
2011. február 26-án, az Oscar díjátadó előestélyén kiderül, melyik filmek, színészek, rendezők, párosok, forgatókönyvek stb. kapják a "Legrosszabb" titulust jelképező Arany Málnát. A jelöltek listáját nemrég hirdették ki, melyek nagyrészével egyetértünk, két…..
Baaad Movies Baaad Movies - Postal 2011.01.05 18:05:00
Most már hivatalosan is visszatértem a decemberi szünetből, az idei első videónk pedig igazi hiánypótló darab, hiszen Uwe Boll borzadálya, a Postal már jó régóta kívánkozott a Baaad Movies-listára. A végére pedig egy felhívás az Anime Manga Palota nyereményjátékáról! Aki kedveli az animéket,…..
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
Harakiri blog Elindultunk 2010.11.21 21:08:00
Megkezdte működését, a Harakiri blog. Röviden a blog témája, a rossz játékok végigjátszása, vagy bizonyos alanyoknál csak a játék, élő kommentárral. Reméljük, tetszeni fog...
bucuslife új otthonom Győr 2010.09.29 23:22:00
  Egy hónapja már…     Egy hónapja már, hogy én Győrben élek, Megtisztult és boldoggá lett a lélek. Sötét fellegek elszálltak felőlem, Bú és bánat végre kimúlt belőlem.   Ahol élek, egy szép város, egy szép hely, Ide kellett jönnöm,…..
bucuslife egyetemista :) 2010.09.04 23:47:00
Egyetemista lettem  Azt kiáltom győzelem,Nincsen többé gyötrelem.Új út áll most előttem,A feladathoz felnőttem. Előttem nagy alkalom,A szülővárost itt hagyom.Győrben vár az egyetem,Oda megyek, megtehetem. Egyetemista lettem,Mert végre felvételt nyertem.Győzelem…..
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Before Gordon G-man=Gordon Freeman? 2009.08.14 17:55:22
Mielőtt bármit is mondanák nézzétek meg a képet:  http://m.blog.hu/g-/g-modsorozat/image/freeman_gman2.jpg Ha megnéztétek észre lehet venni némi hasonlóságot de nem sokat még ha 10-20 évvel is idősebb g-man Gordonál akkor se kéne ennyire máshogy kinézniük. Ráadásul azt…..
Ez a lista nem a közös ízlésünknek felel meg, hanem kizárólag az én személyes kedvenceimről van szó (Sorter üzeni, hogy az ő kedvence a 4. helyezett... ha bárkit érdekelne! :-) ). Íme a lista: ..
Manapság már minden ötletből filmet csinálnak, az egyértelműtől (Harry Potter, Alkonyat, G.I. Joe) a teljesen elborultakig (Monopoly, Crank 2). Sokat gondolkodtunk valamelyik nap azon, hogy melyek azok a művek, amikből ígéretes produkciókat készíthetnének, de a mai napig nem is…..
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..