Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TankoGyula

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2015 február 1. Lehettem vagy negyven esztendős, amikor a kedves ugrai keresztanyám megállít az úton.  -  Nem tudom mondjam-e, vagy nem, de mikor téged kereszteltünk, egy furcsa dolog történt. Szerencsére, inkább vidám, mint szomorú...  - Mondja csak nyugodtan, keresztanyám. Én mindig is…..
2014. szept. 2. A jövő hét végén falunapokat tartunk Középlokon, ahol bemutatásra kerül a mi könyvünk is, amelyről a múltkori bejegyzésembe beszéltem. Fáradtságos út volt az adatok gyűjtögetése, rendezése, de felejthetetlen, izzadtság szagú boldogság fogott el, amikor új,…..
A baloldali sajtómunkások figyelmébe. Ezek az álíltások nem tőlem származnak, hanem a mérvadó nemzetközi sajtó állításai az orbáni gazdaságpolitika sikeréről. „Az orbáni gazdaságpolitikát („orbanomics”) dicsérik a devizahitelesek védelméért.” (Financial…..
TankoGyula 2015.01.17 14:39:59
@skribler200: Utálom az örök siránkozókat, akiknek a jó is rossz!
TankoGyula 2015.01.17 14:42:06
@maxval bircaman szerkesztő: Jó képet választottál magadnak:igazi birka vagy!
Gyimesi blog Visszatérés 2014.08.30 09:13:44
2014.augusztus 30. Visszatértem, szinte egy év után,a blogom írásához. Közben már a nyomdában van, és egy vagy két héten belül, megjelenik egy könyv, Gyimesközéplok monográfiája. Tulajdonképpen, főleg az első kétszáz év fontosabb történéseinek bemutatására gondolva, az egész Gyimesről beszélünk,…..
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..
Nem tudom itt tovább folytatni, mert, habár sikeresen elértem a tegnapi napig, minden nap mentettem, megjelent a nézői, olvasói stb. statisztika is, és láss csodát: ma reggel üres volt. De a szöveg megvan, minden dokumentum megvan, újságnak, folyóiratnak is leadtam, úgy, hogy majd…..
Gyimesi blog 2013. július 2013.07.31 12:06:04
2013. július 29. Végre befejeztem a négy éve kezdett blogom bejegyzéseinek átdolgozását, javításait, és az így nyert szöveg, amely 231 oldalnyira sikerült, lassan elkészült és kiadásra vár. Ehhez kezdtem tárgyalgatni. Végeredményben ez a szöveg azt tartalmazza, ami a…..
Gyimesi blog 2013. május 2013.05.29 11:29:16
2013.05.29. - kezdem beszámolómat. 2013. május 30.  Amikor hozzákezdtem a blogom írásához három évvel ezelőtt, nem gondoltam, hogy ez lesz a honlapom legfontosabb része. Igaz, azt sem láttam előre,hogy ez egy néhány bejegyzés után teljesen szokatlan irányt vesz és eltér a megszokott blogok napi…..
Halottak napjára A közismert dal alábbi szövegváltozata egy mezőtelegdi (Tileagd, ma Románia) földműves-gazdálkodó, Köte Miklós frontnaplójának fennmaradt lapjairól származik. A napló kisebbik része tulajdonosának háborúban töltött napjait rögzíti, míg a füzetlapok zömét inkább versek, dalszövegek…..