Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shopaholic

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NY-i divathét keretein belül mutatták be a Tommy Hilfiger 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját. A ruhák nem rosszak, az öltönyök között is van egy két kimagaslóan szép darab és a kollekció színvilág is tetszik, de összeségében valahogy mégsem csigáznak fel ezek a kifutós…..
Helena Bonham-Carter-t méltán nevezhetnénk a legrosszabbul öltözött sztárnak, és nagyon úgy fest, hogy Tim Burtonnal közös kislányuk, Nell gardróbjának kialakítását sem bízták stylistra.Na de, csak nevezhetnénk Helenát és Nell-t a legrosszabbul öltözött…..
Shopaholic 2009.07.10 23:49:25
Éppen itt az ideje feleleveníteni ezt a rovatot :)Lanvin divatfotó 1966-ból.Tökéletes és imádnivaló.....
Takashi Murakami és a Louis Vuitton együttműködésének gyümölcse ez a rövidke anime.Superflat First Love:..
Shopaholic 2009.06.13 01:01:12
@horvath911: Igen, egyet értek Veled ez kicsit beteg:)! Persze tudom, hogy ez egy Japán animáció, még is olyan kínai hangulata van az egész kis filmnek, ami nem igazán összeegyeztethető egy eredeti LV márkával! Értelme meg végképp semmi! Ez a Prada-ás kulcstartókra emlékeztet, azoknak volt ehhez hasonló búcsús-távol keleties hangulatuk.
Ajjaj.Roberto Cavalli 2010-es Resort kollekciója nem sikerült valami szépre.Ránézésre kicsit turis hangulata van. Minden ruha csak lóg a modellen - aki mellesleg Donatella Versace-re emlékeztet fiatalabb kiadásban - nincs tartása a ruháknak. Pedig nem is rosszak az elképzelések,…..