Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ywaine9er

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 17. 01:00 BUFFALO BILLS 20-16 MINNESOTA VIKINGS Augusztus 17. 02:00 NEW ENGLAND PATRIOTS 25-21 TAMPA BAY BUCCANEERS NEW ORLEANS SAINTS 28-20 OAKLAND RAIDERS KANSAS CITY CHIEFS 13-15 SAN FRANCISCO 49ERS..
Augusztus 16. 01:30 CLEVELAND BROWNS - DETROIT LIONS BALTIMORE RAVENS - ATLANTA FALCONS PHILADELPHIA EAGLES - CAROLINA PANTHERS Augusztus 16. 02:00 CHICAGO BEARS - SAN DIEGO CHARGERS Augusztus 17. 01:00 BUFFALO BILLS - MINNESOTA…..
Ma hajnalban nyilvánosságra hozták a következő alapszakasz menetrendjét. Most már nem csak a párosításokat hanem a konkrét időpontokat is tudjuk. IDE kattintva az nfl.com oldalán megtekinthető a 17 hét pontos menetrendje. Az oldalon csak az első hetet közöljük, hiszen az…..
Agyhugykő Az abszolúte agyhalál 2009.06.28 18:51:00
Egy hete azon vagyok kiakadva,hogy embert milyen felindultságból írta meg ezt a forgatókönyvet,és találta ki magát a karaktert ami nem érdemel mást csak azt,hogy egy pajszerral addig üssük a halántékát amíg el nem oszlik a feje tartalma. Nem másról van szó mint Pee Wee…..
"A londoni visszatérése által kiváltott stressz okozta a Michael Jackson halálát - mondta a csütörtökön tragikus hirtelenséggel elhunyt popsztár barátja, Uri Geller." Én tudom hogy Uri mit tud. Londonnak semmi köze nincs ehhez. Dzsekónak már nem állt fel rendesen,…..
Agyhugykő A szesz hatalma 2009.06.25 19:35:00
A aakohónak naty a hataaaaama mindenek felettt. Ety üveg mind felett, ety üveg kevertet, hejj a vitrinbezárt, fél üveg kevertet...   ..
Agyhugykő Valami meghalt bennem... 2009.06.17 11:21:36
Hát amit ma láttam,az minden ízlést és erkölcsi, zenei íratlan szabályt úgy rúg fel mint az erdőkerülő a kucsmagombát.Az én gyomrom sokmindet bevesz zenei szempontból mint látványban.De ma megpillantottam ez a szörnyűséget,amiben keveredik a disco,az arab indie pop vagy mi,De…..
Agyhugykő Népirtás Máriával 2009.06.15 19:40:00
A mi Máriánk :D Hát a mi kutyánk kölke... épp amint 9 faszt szop le és majdnem le is rókázza őket. Hát nem édi? Nyugodtan keltethetne taknyos holdszörnyeket a szájában annál is dettó ez lenne a spec effekt! Na jó szórakozást! (kellett nektek provokálni hogy úgysenem teszi ki a…..
Ywaine9er 2009.06.16 11:24:32
Hát bele is kezdek.Új tagként én is elmagyarázom a nevemet és túl is lépek rajta.Rövid lesz,és tömör,mint De Vito pénisze.Egyrész az "Ördögűző" fiatal papja(démien) , másrészt a south park Damienje aki maga a sátán fia. Elsősorban az új titkos projectet fogom…..
Ja, meg de nem eléggé. Az eredeti hírt nem közlöm, minek azt. Régen ért már a csávóak a verés, de  valami olyasfajta amit nehéz túlélni. Amúgy távol álljon tőlem hogy megvédjem, de gratulálok annak aki megverte a kis burnyákot. Biztos nagy kihívás volt elhajolni hogy…..
Most mondja meg nékem valaki hogy ez miért jó? Ezt az egyetlen privilégiumot is el akarják venni a nők tőlünk hogy tudjunk állva pisilni? :P Tudom hogy nagyon jó dolog de akkoris... Ez olyan mintha mi akarnánk szülni... na jó, mondjuk nem akarunk mert az fájdalmas. Nemtuddok…..