Regisztráció Blogot indítok
Adatok
braindrain

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
braindrain 2010.06.11 16:40:43
Ez a blog egy hivatalos megmondóblog, szándékosan - nem egyszer erőltetten - sarkított véleményözönnel és nyelvhasználattal. A címke hozzá a "hülyemagyar". Nyilván nehéz lenne esszét írnia arról TWA-nak mit ért például ezen a címkén. Mivel ezek egyszerűen, indulati elemre felépített vélemények, ezért - a népszerű megmondó nyelvhasználat stilisztikai bravúrjai és az elért kommentek koefficiens függvénye ellenére - mégiscsak egyszerű, nagyon egyszerű, mondhatni monoton újságírást eredményeznek.

Ebben a cikkben annyi szlogen, közhely,sztereotípia hangzik el, amit összességében csak a kiterjedt, önhitt műveletlenség szülhet. TWA - a gazdagság a műveltségből születik, a műveletlenségből pedig csak olyan jelképek, amik a címlapodon vannak.

Vajon mit jelent például az ezotéria, és mi köze ennek a cikk tárgyához? Bizonyára annyit, mint a Műegyetem minap meginterjúvolt építész professzorának, aki azt mondta, hogy olyan kicsi vörös könyvecskék jutnak eszébe róla, semmi más. Szerintem nem ártana némi alkotói szabadság. Egyáltalán hogy lehet tollat (akarom modani) billentyűt ragadni és csak írni írni és írni bele a világba, mindenféle önvizsgálat és hitelesség nélkül. Azt szoktuk mondani (a kamasz gyerekeinknek), hogy nem érdemes olyat leírni, amit egyszer még megbánhatsz.

Egyébként, hogy teljes legyen a kép és ne kerüljek valamelyik sarokba, öt gyermekem kórházban született, egy komplikációkkal és mind egészségesek.

Béke veled