Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maonmo

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak az év fesztiválján, de az összes Sziget-szervezésű fesztiválon lehúzzák a külföldi számláról vásárlókat. T. a BalatonSoundra próbált Németországról jegyet venni, és ő is belefutott a misztikus logikájú átváltási módszerrel, azazhogy online csak forintban lehet…..
Maonmo 2009.06.10 08:33:36
momhun.blog.hu egy online mozgalom.
Konzumpornó-sorozatunkban most a régi áron kínált, ócska sajtért való tülekedés képeit kínáljuk kedves olvasóinknak, készítette István. A Penny Market akciójáról itt olvashatnak többet, a felvételt megnézve semmiféle választási eredményen nem csodálkozhatunk.…..
Maonmo 2009.06.09 15:06:41
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Maonmo 2009.06.09 14:37:24
A jobbikról mindenki tehet!, De tehettek ellene is. Röhejes a mai politika. Reformálás kell! Itt a megoldás: momhun.blog.hu Nézzétek meg mert érdekes dolgok vannak itt. Ne hagyjuk! Ne legyetek passzívak!
Nem kér a szponzorok felirataiból autóira a Forma-1 idei verhetetlen konstruktőre a Brawn GP. A Hondától „örökölt”, Ross Brawn által vezezett csapat autói – bár Jenson Button az eddigi hét versenyből hatot megnyert, egy versenyen pedig a második helyen végzett…..
Maonmo 2009.06.09 14:36:48
Röhejes a mai politika. Reformálás kell! Itt a megoldás: momhun.blog.hu Nézzétek meg mert érdekes dolgok vannak itt. Ne hagyjuk! Ne legyetek passzívak!
Áder János bekerült az Európai Parlamentbe a Fidesz jelöltje ként. Márcsak az a kérdéses, hogy fog boldogulni az jelenlegi angol tudásával? Ott kapnak tolmácsot, de ha pl felhivják egy fontos ügyben, akkor majd visszahívást kér és rögtön kér egy tolmácsot, ami természetesen az…..
Örökösödési Adó: Felháboritó! Milyen jogon kér az állam pénzt, azért, hogy meghalt valakink és ránk hagyta pl a házát? Szegény embernek van elég gondja és gyászol, de még azon is kell gondolkoznia, hogy fizeti ki az államnak az örökösödés utáni "illetéket". Azt…..
A Magyar Online Mozgalom önhöz szól, aki csalódott a politikában, akit nyomorba döntött a válság, aki fél a szélsőjobb fenyegetéseitől. Szégyen és gyalázat a mai politikai helyzet. A pártok egymással harcolnak ahelyett, hogy a mi érdekenket nézzék!Költik a több száz…..
Maonmo 2009.06.08 12:49:35
Az EP-választás nem főműsoridős program, ha a két kereskedelmi csatornán múlna, akkor délután kettőkor lenne az urnazárás, hogy még az esti film előtt meglegyenek az eredmények. Persze azért a közszolgálati adók, és a pártcsatornák lelkesen készültek, élőben kapcsoltak,…..