Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozicsenko - nincs másnap! (nekem :-) )

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csak úgy, mert ezt még nem írta le senki: a Fidesz a 2009-es összeurópai parlamenti választások legsikeresebb pártja: senki másra nem szavaztak ekkora arányban (56 százalék), és senki nem verte meg ekkora előnnyel (39 százalék) a második helyezettet egész Európában. Tudjuk,…..
Jozicsenko - nincs másnap! (nekem :-) ) 2009.06.09 17:41:10
hi!

Ötletek fidesznek

1. régiók megyék helyett: rég kell, 3ad annyi képviselő, titkárnő, stb lesz: spórolnak
2. 3200 önkormányzatot elfelejteni: maradjon a 3ada: kevesebb polgmester, titkárnő, képviselő: spórolnak
3. 200 fős parlament, lásd fenntebb
4. az összes szerződés felülvizsgálata, ahol "rendelkezésre állásért" fizetünk XY cégnek, M5ös után pl évi 20 MRD Ft ment a Strabagnak, biztos van ilyen bőven: lehet spórolni
5, az adókat ésszel kell csökkenteni, hogy hosszútávon meglátszon:
A, sokkal-sokkal több bevétel lesz, mint kiadás, tessék belőle az IMF-nek fizetni (merthogy az életben nem lesz ennélkül EURO-nk)
B, megérje dolgozni, legálisan: egy kulcsos rendszer
6, másod-harmadvonalbeli janicsárokat tűzzel-vassal fegyelmezni: ha bárki lop, csal, hazudik, azonnal megszabadulni tőle: ha Orbánnak a hatalom kell, számoljon vele, hogy a polgmester, új cimborák lopnak majd annyit, hogy belebukjon 2014-ben
7. Az összes FB, IT, tagot, kuratóriumi tagot, cimborát, MINDENKIT kirugni: Mindenkit!!!!! (takarékosság + komcsi hulladék kiszórása)
8.ahol átfedés van, összevonni: nem kell 3 ugyanolyan kaliberű cég: maradjanak a szakemberek, de a felesleges vezetők takarodjanak! (nem a közalkalmazottakat elzavarni, hanem az állami cégek vezetőin kell spórolni)
9. állami cégek cégesautóit szabályozni: ha a Ringier (német kiadó, igazi multi) megteheti, hogy xy lap főszerkesztője nem vezethet, max VW-t, akkor nem kell a flanc államtitkároknál lejjebb
10. Bp kerületeit eltüntetni, maradjon max 4: takarékosság, csak mint feljebbb

no, írtam, legyetek jók!

(japp: az szdsz szopna az utolsónál, mert bukná a kedvenc kerületeit, dehát a fidesz nem az év nagynénije szerepére tör, ugye?
2,2% 62 344 szavazó. Hatvankétezer - háromszáznegyvennégy. Ennyi. KAR Íme, halljad, magyar!  Íme, halljad, magyar! Halld! Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály, országunk élni fog, mert László nagy király! Hűségnek győzedelmét halljad, nagyvilág! Meghalt a…..