Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bgiirl

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük mindenkinek a tegnapi részvételt! Érdemes volt megvárni ezt a posztot, mert az eredményhirdetés most következik. Ez a hivatalos eredmény, nem pedig a Nikerunning-on levő, ugyanis az mást hirdet. Mivel végeredményben két csapat gigászi küzdelméről volt szó, alaposan…..
Bgiirl 2009.11.05 20:56:14
@Dani_: Csupán pár kommentet olvassál vissza, s egyből költőivé válik az előbbi kérdésed :-)
Hagyománnyal egy poszt erejéig szakítás, mert briliáns ÁSÉS Brigád stílusát nem kibírás, hogy ki ne próbálás. Kedvessel történő bevásárlást ők férfi szemmel nézés, de mivel csak érzéketlen pasik levés, nem tudhatás, nőkben mi lejátszódás. Én ezt most megírás, de…..
Futóblog Merre futtok? 2009.07.06 09:00:00
Nekem például a Margit-sziget messze van. Meló után még dugóznom is kell, hogy odakeveredjem, így elég ritkán jutok el oda. Ráadásul a sziget tele van emberekkel, akiket kerülgetni kell. Szasza ezzel ellentétben 2 kili felvezető futással egyből odaér például. Hozzám közel van a…..
Bgiirl 2009.07.14 13:03:54
@HecseDLI: A szigeten az AC-ben van tusolási lehetőség, volt szerencsém élni vele, miután betévedtem oda egy futásra még májusban.

Furcsa véletlen, de ma reggelre az Árpád híd lábánál lévő fittnes központ hirdetését találtam a kocsi szélvédőjén:
"Ha nyáron inkább a Margitszigeten futsz, de nincs hol tisztálkodnod, gyere be hozzánk egy zuhanyra! 500 Ft-ért zuhany-jegyet válthatsz, amellyel 30 percig tartózkodhatsz a teremben.Ha a fél órát túlléped, jegyed automatikusan szauna jeggyé minősül át, melynek ára 890 Ft. Az ár tartalmazza a tusfürdő és a törülköző használatát."