Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leomcholwer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A válság, a válságadó, a gázolajáremelkedés és az áfaemelés együttes hatását élvezhette "akárki lehetek", amikor lemérte a 45 dekás Tesco Gazdaságos spenótot. Az igazán felkészült vásárló minden boltba saját zsebmérleggel érkezik, hiszen a bolti mérlegek…..
leomcholwer 2012.02.02 14:12:18
@atpijkamo: Most komolyan, ti gondolkodtok néha? Az állításod önmagának is ellent mond, de az csak a kisebb baj. Hogyan lenne már a víz egyharmaddal könnyebb mint a jég? Negyedik osztályos természetismeret anyag. Jesszus.
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
leomcholwer 2010.12.08 16:58:28
Egérpad számológéppel és USB elosztóval
www.egerbolt.hu/Eger/Egerpad/Egerpad_szamologeppel_es_USB_elosztoval

Ez nagyon ott van, ha eddig olyan érzésed volt, hogy az egérpad csak a helyet foglalja az amúgy is rendetlen asztalon, akkor ez a tuti megoldás. :-)
Na tessék, ezt akartátok, megkaptátok: még csak négymagos se bírt lenni a Core i7-es processzorral szerelt csúcslaptop (az Intelt egyébként agyon kéne csapni az elnevezések miatt), de a forrósodáshoz már van esze. A Cinebenchet futtatva legalábbis többször egymás után sikerült…..
TakerOne-nak köszönhetően kaptunk néhány igen érdekes képet az új OS fejlesztői bétájáról, amiből megtudjuk, miért fura a magyar nyelv, és miért jó a karakterszámláló az sms-eknél. TakerOne gyorsan letöltötte, restore-olta, feltelepítette az iPhone OS 4-et, amitől…..
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
A gárdisták megjelenése sokakat tölt el félelemmel, bár legtöbbünk inkább értetlenül áll a jelenség elől. Levélírónk arról számol be nekünk, hogy iskolájukban egy társasági oldalon a diákok megtalálták az egyik tanár fényképét, aki gárdista egyenruhába öltözve…..
leomcholwer 2009.11.30 10:04:15
@Aldo: Teljes mértékben egyet értek veled. A tanár is ember, természetesen lehetnek politikai nézetei, de hivatásából adódó felelőssége, hogy ezt titokban tartja diákjai előtt. Ebbe a felelősségbe az is bele tartozik, hogy nem tesz ki gárdaruhás képet magáról egy közösségi oldalra, amit a gyerekek is látnak. Ebből baja származhat neki magának is, a gyerekeknek is, sőt akár még a családjának is, és attól hogy a kisebbséget esetlegesen nem tolerálja, attól még a családját gondolom szereti és félti, és nem akarja rossz hírbe ill. vádak kereszttüzébe vinni őket. Az iskolai oktatásnak amúgy is politika-mentesnek kell(ene) lennie (max. elköteleződés nélkül beszélni a politikáról), és ez nem csak az én véleményem.
I don’t need to be torn down 2009.09.07 23:47:46
Ma volt az első órám fonológiai olvasószeminárium. Érdekes, hogy a fiú vs lány arány olyan 30 vs 70 százalék, még érdekesebb, hogy a fiúk kb ugyanannyira nyálcsorgatva nézik Törkenczyt, mint a lányok. Aztán meg bementem a sípszó... na, jó, ingyenreklám, dögöljetek meg...…..
leomcholwer 2009.09.09 16:02:44
I don’t need to be torn down 2009.08.29 19:30:51
És már csak egy napot dolgozunk együtt puszipajtival :( de szar lesz nélküle...Ma bementem dolgozni. Szombaton. Este Hajógyárin voltunk, szóval jó sokat aludtam. :) Aztán indítottam vagy 5 hívást, csináltam egy szerződést, úgyhogy inkább be se írtam magam, egy idő után csak…..
leomcholwer 2009.08.30 23:14:02
@Alasse: Olvasni RSS olvasón olvasom, csak mindig belépni hogy kommentelhessek ... elfáradnak az ujjaim :D
I don’t need to be torn down 2009.06.30 19:59:01
16 wallsMy bags were busted at the seamsI was fleeing from more than broken dreamsHad my one-way ticket to Neverlandwhere fairytales were forever banned.Verse 1:I put up walls, one by oneEverytime I got hurt, another got done. Chorus:There was something I’ve been meaning to do. (find…..
I don’t need to be torn down !!! 2009.06.01 16:54:53
Aszongya nekem a blogponthu:Rövid időn belül túl sok oldalt töltöttél le, ezért rendszerünk kitiltott egy napra. Részletekért írj a support[kukac]blog[pont]hu-ra.Amikor nem is csináltam semmit. :O nabazeg, átteszem hamarosan az egészet blogspotra, ez szar amúgy is...