Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kibuclako

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva 4k bkvpótló 2010.01.13 19:20:31
A 4K listájáról jött;Szia! Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan. Ez egy jó alkalom arra, hogy megmutassa Budapest, mennyire…..
Durva Respect, Zsolti 2010.01.10 19:47:39
Nem tudom, mi hajtja őt, de nekem is kéne belőle... remélem lehet majd valahol olvasni róla, hogy hogyan halad. Ha neadjisten valami súlyos betegségem lesz, jó lesz olvasmánynak...
Fejős Éva a YouTube-on minek van? ..
kibuclako 2009.11.30 23:38:27
@Tom Bobb: És az, hogy zsidóké a legtöbb könyvkiadó mit bizonyít? Vonjuk össze őket, és nevezzük át őket Turul kiadónak, és akinek nem tetszik azt is lezsidózhatod, le hazaárulózhatod, vagy ami épp tetszik.
Az hogy ez egy szánalams könyv az tény, de pár ismerősöm elolvasta(természetesen nők), és kellemes kikapcsolódásnak találták. És akkor mivan? Ehhez nem szidónak kell lenni, hogy a szarból eladj nagyon sokat. Kihasználják a mai világ lehetőségeit. És igen, ebben a világban ilyen lehetőségek is vannak.
A mai cikkben megpróbálom összegyűjteni a mai magyar lakosság számomra elfogadhatatlan, mégis sajnos releváns attitűdjeit. A most következő szavak egy halmaz teljes spektrumát átfogják; nevezzük ezt a halmazt plebs-nek. Kispolgár, alulművelt,…..
kibuclako 2009.11.26 21:17:14
@Kendaq Pendragon: Egyébként a káromkodás is vicces szerintem, csak tudni kell hogy mikor holl mókás a használata. Meg egy igazi cifra káromkodás mindig megröhögtet. :)
De persze aki egésznap bazmeggecizik, azt én is utálom.