Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jédé

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem Falusi, vidéki.... 2010.01.27 18:24:00
Néhány nappal ezelőtt bedobtak a postaládánkba egy szórólapot. Nagy piros betűkkel írva, szöveg a következő:Kiárusítás! A Westend City Center és Mamut üzletközpontban lévő boltjaink felszámolása miatt kiárusítást tartunk!Világszínvonalú Márkás Női Bőrcsizmák Női…..
Hatalmas a hó, délelőtt autóznom kellett, elhoztam az új gépet Marcusnak (kari ajándék), hármasban 40-50 km/h volt a legnagyobb sebesség, amivel haladtam. Apci elkísért, de nekem kellett vezetni, gyakorlás gyanánt. :( Marci már második napja délelőtt elhúz itthonról és estig…..
Szerintem a 200.-ik bejegyzés 2008.12.22 11:58:00
Nyakamon a karácsony! Jaj még annyi dolgom van!Tegnap Bécsben voltunk, csodaszép a rengeteg fény és csillogás este, nagyon jól éreztük magunkat.Belvárosi fények még nappalStephansdom előtt a nagy karácsonyfaSchönbrunnt napközben láttuk, gyönyörű lehet kivilágítva, sajnos azt nem várhattuk…..
Neten való szokásos barangolásom során most ez a film nyerte el nagyon a tetszésemet. Steve Jobs stanfordi beszéde nem csak a fiataloknak szól....... És hogy kicsda ő:Steven Paul Jobs (Green Bay, Wisconsin, USA, 1955. február 24.) az Apple vezérigazgatója, az informatikai és a…..
Repülőnap Tokorcson. Apci mellett kint vagyunk mi is, ezért nem tudok írni, majd bővebben holnap. De felteszem a legújabb sárkányos élményemet képekben.Nem mertem a kamerába nézni, akkora volt fent a szél, billegtünk, és persze kicsit féltem.De szuper jó érzés, főleg…..
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e erről a kényes témáról vagy ne, az írás mellett döntöttem, had jöjjön, ami kikívánkozik belőlem.A rendszerváltás óta, tele van az ország boszorkányokkal, jósokkal, asztrológusokkal, sámánokkal, parafenomén emberekkel, látnokokkal, stb.…..
Szerintem sün net... 2009.06.06 21:59:00
Képtelenség blogolni! Az utóbbi két napban lassú a net mint a tetű, ráadásul nem akar az admin rendesen beengedni, állandóan „sünetel”, aranyos a süni, de már a hócipő tele.Megtaláltam egy másik helyet ahol belépek, de azért…áááá ***zzz!!! Tegnap húsz órát voltam…..
jédé 2009.06.07 19:07:28
Szerintem nooormális?! :)) 2009.06.07 09:04:00
Ez volt a postámban, egy barátom küldte:Sertésinfluenza ..