Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endrepark

221 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki képes nekem elmagyarázni, hogy a faszba működik ez a kedves világunk, akkor az kap egy csokit és egy 200Ft-os ajándékutalványt, melyet beválthat bármely Ingatlancentrum irodában 20milliós telekvásárlás esetén. Előre is köszönöm a lelkes kommenteket...
Egyik kedvenc zenekarom, a Sum 41 idén bőségesen elhalmozott jókedvel. Március 29-én vált elérhetővé az egész világon a 2007-es Underclass hero óta az első studióalbumuk Screaming Bloody Murder címmel. És nem csak megjelent, teljes mértékben működik is. Nem tudnék egy olyan…..
A lelkes közönség nagy megelégedésére hónapok óta nem írtam, és olyan jól működött a módszer, hogy most sem szándékozom megtörni ezt a remek szokást. Csak ismétletlen elérkeztem egy olyan ponthoz az életemben, amikor annyira szomorú vagyok és egyáltalán nem találom a…..
EndrePark bloggggol vol. 2? 2010.09.16 18:50:02
Ennek az oldalnak az eredeti funkciója az EndrePark ügyeinek közzététele volt, de egyre inkább az én lelkivilágom és életem tükreként kezdett működni. Bár ha már tükör, akkor törött, hiszen az ember valamelyest elfogult magával szemben, de ezt most hagyjuk. Nagyon úgy tűnik,…..
Az a baj, hogy most kicsit szégyellem magam, denem tudom hol kezdjem el a vallomásom. Tudom, hogy sokan azt javasolnák, kezdjem az elején, mások meg arra ösztönöznének, hogy tartsam a számat csukva, míg biztosan lenne egy olyan posztmodern nézeteket valló közönségi réteg is, amely…..
EndrePark bloggggol Sziget 2010 2010.08.20 14:58:00
Idén is, mint eddig már annyiszor, elérkezett a sziget és pont ugyanolyan szemtelenül gyorsan véget is ért. Ennek okán nekünk is ki kellett vennünk a részünk belőle, egyedül a legmegfelelőbb nap kiválasztása okozott némi gondot. Meg persze a kijózanodás másnap este. A szombati…..
EndrePark bloggggol Mi van ha? 2010.08.15 14:15:00
Mi van ha a csiga sosem akart gyorsan menni és annak ellenére, hogy megkülönböztetjük sebessége miatt, ő tökéletesen boldog a bőrében? Mi van, ha a gyilkos csak az időt akarta megkérdezni tőled, te meg illyedtedben leszúrtad? Mi van, ha David Hasselhoff nem is iszik sokat, csak ha…..
EndrePark bloggggol elhiszed? 2010.08.05 10:36:00
Vegyük át gyorsan az alapokat. Jézus kiállt a piacra és holmi ócska mutatványos módjára borrá változtatta a vizet. Ezek szerint semmiben nem különbözik Uri Gellertől? Meglehet, de a válasz nem. Annyi kis aprság van, amitől nem tekinthetünk el jelen esetben. Például akkoriban…..
EndrePark bloggggol Változunk.com 2010.07.31 15:14:00
Mindenki megfogadta egyszer régen, hogy sohasem vágatja le a haját, sohasem áll be a sorban, örökké olyan marad, mint akkor. Azóta mindannyian tudjuk, hogy ez megvalósíthatatlan. Én is egyre csak változom, a hajam rövid és már nem a death metál nyújtja a legnagyobb megnyugvást,…..
EndrePark bloggggol Oké. 2010.07.30 19:48:00
Az ember manapság sokmindent eltűr csöndben, meglapulva, nem farkasnként visszatámadva valamilyen szebb jövőkép reményében. Eddig mi is ezt tettük, miközben végignéztük, hogyan rohad meg Szentendre közössége. Hiszen másnak nem tudom bemagyarázni, hogy mindenki eltűnt, nincs…..
Az a nagy büdös helyzet, hogy mostanában egyre többen kérdezik tőlem, hogyan lehetséges, hogy mindenfajta humort nélkülözök és szánalmasabb vagyok mint egy vak és tolószékes kígyó. Elgondolkoztató téma, hát azt is teszem amit kikényszerítenek belőlem és előadom a…..
EndrePark bloggggol Keszthely day 3 2010.07.29 11:53:00
Nyugodtan és minden rosszérzés nélkül kijelenthetem, hogy mire elérkeztünk ehhez a naphoz én teljes mértékben kivoltam már készülve, ennek köszönhető az is, hogy a legjózanabb állapotomban kihánytam magamból mindent, hogy egy cigi kiséretében visszatérjek a többiek közé és…..
EndrePark bloggggol Keszthely day 2 2010.07.26 14:45:00
Akárhonnan is nézzük, ez a nap volt az egésznek az érzelmi, szellemi és hangulati csúcspontja. Annyira tökéletes volt, hogy azt felülmúlni nem is tudtuk, ezért már meg sem próbáltuk később. Az egész ismételten Balatongyörökről indult, mert valamilyen rejtélyes okból Keszthely…..
EndrePark bloggggol Keszthely day 1 2010.07.25 10:57:00
A balatoni kiruccanásunk már szinte fesztiválként hömpölygött velünk, ezért is tagolom napokra az eseménylistát, hogy jobban követhető legyen az egész. Én július 20-án, kedden kapcsolódtam bele a bulisorozatba, egy nappal a töbiek után, ugyanis ekkor érkeztem meg…..
Újra rendelünk és még csak beutalóra vagy előzetes időpont egyeztetésre sincsen szükség. Ugyanis hosszas pihenőmről hazaértem és van miről írnom. Talán túl sok dolog is. Úgyhogy most az eddigieket bepótolandó jópár egyedi szart fogtok hallani, de az eddigiektől eltérően…..
Kedves emberek, halak és madarak. És persze heni. Agyi kapacitás, fáradtság és nyaralás miatt most egy darabig nem lesz részemről új bejegyzés. Biztosan nagyon megrázott titeket a hír, ez van sajnálom. Attól még szerethettek, isteníthettek, maszturbálhattok a képemre, bár most…..
Az a helyzet, hogy lassan kezdem felfogni, hogy mindössze 24 óra választ el Velencétől, ahol a kibaszott Green Day koncert vár ránk. És nem akármilyen koncert. Az európai túrné utolsó állomása és egyben július 4, az amerikai nemzeti ünnep napja. Ezt a kettőt összekombinálva a…..
Már maga a tény is kislányos sikoltásra ösztönöz, hogy csupán 3 nap választ el a velencei Green Day koncerttől. De közben még álmodom is csudaszép dolgokról, így a kettőt összeadva józanul élem át a drogos víziókat, ami azért elég izgalmas. Csak ülök itt egymagamban…..
Mindenki eltűnt egy szó nélkül. Én meg itt ülök magamban és nézem a nagy semmit. Emix, aki még akkor is be van jelentkezve msnre, ha alszik, vagy ha nyaral, már egy ideje nem mutatkozott. Dávid, aki majdnem minden nap felhív, és órákig beszélgetünk már szombat óta nem…..
Végre elkezdtem érezni, hogy nyár van, hogy valami több, valami jobb, mint általában. Mindez még szombaton volt, de azóta most kerültem emberi állapotba, ami ismételten jellemzi, hogy mekkora buli volt. Már ebéd után találkoztam Dáviddal, hogy bemenyjünk Pestre és 3 hónapnyi…..
EDDIG!! Ezzel a bíztató szóval folytathatnánk a címet. Most biztos az fogalmazódk meg bennetek, hogy akkor ezek szerint előtte való este elképzelhetetlen mennyiségű alkoholt ittam meg satöbbi. Én is ere tippelnék, de az a vicces, hogy nem a pia okozta nagy részben, hanem a drága…..
EndrePark bloggggol Egy hosszú nap 2010.06.24 19:29:00
Mostanában olyan lassan telik az idő, gyanítom, legfőképpen az unalom miatt, hogy már azt sem tudom hol van a dolgok eleje és a vége. A szerdai napom is valami ilyesmi volt. Még délelött megnéztem az öcsémmel a Toy Story 3D-t és meg kell mondanom, nem sok élvezhető pillanatot…..
EndrePark bloggggol Vallomás 2010.06.22 19:08:00
Hát hol is kezdjem. Először is szégyenlősen és kicsit elpirulva ismerem be nektek azt, amit ti is biztos észrevettetek már, mostanában nem igazán megy az írás. Bár abban sem vagyok biztos hogy annak elötte ment, de a lényeg, hogy most valamilyen okból kifolyólag nagyon nem jön az…..
Most jövök évzáróról, már rendesen benne vagyunk a nyárban éss ezeknek a tényeknek ellenére eléggé megáztam a hazafelé vezető úton. Ha lehet ilyet tenni, akkor idén még unalmasabb volt ez a szar, ráadásul a csapadék növekedése miatt a tornaterembe tömörült be az összes…..
EndrePark bloggggol Vernek 2010.06.21 09:24:00
Vasárnap volt a megbeszélt nap, hogy Dáviddal végre megnézzük a Vasember 2-t. Én olyan kurva másnapos voltam, hogy azt leírni nem tudom, mégis kezünkben egy sörrel zötykölődtünk a HÉVen és előre rápörögtünk az AC/DC-re. Aztán lezüllesztettük a mamutot és jó csajok után…..