Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rockie

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nálunk is vetítik a mozik az új Pókember-filmet, ami kiváló ürügy egy kis nosztalgiázásra: ki volt a leghülyébb magyar nevű mellékszereplő a Kandi-lapok szériában megjelent Pókember-füzetekben? Rakéta Robi? Boronás Jónás? A Démanó? Kedélyes múltidézés, tömény…..
Három hír apropóján szeretnék elmélkedni arról, hogy a vallások mennyire nem tisztelik az emberi alapjogokat. A három hír az iszlámról és a katolicizmusról szól, tehát a két legnagyobb hatalmú vallásról a világon. Nyilván lehet olyan vallás, ahol hasonló példát nehéz volna…..
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
Rockie 2012.05.24 22:32:34
A Formula-1 világbajnoki cím nélküli legendája, Sir Stirling Moss úgy gondolja, a biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően a modern F1 sokat veszített az izgalomból. Moss az 50-es években versenyzett a száguldó cirkuszban, amikor a halálos baleset hozzátartozott a versenyekhez. A…..
Csütörtökön este jön a CBS-re az a TBBT-epizód, amiben Leonard Nimoy is szerepel, bár csak a hangját adja egy Spock-bábunak, de akkor is poén.  Szintén csütörtökön és dettó a CBS-en lesz a Person of Interest új epizódja, ez ugye a JJ Abrams-gyár tavaly bemutatkozott…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.21 09:30:00
Interjú David Hewlett színésszel a Stargate-franchise második legviccesebb szereplőjével itt.  A Tony Awards szervezői és a CBS közös pert indított a Rock of Ages című rockopera készítői ellen, mondván ők felelnek azért a púpért, amit még 2009-ben egy fémrúd okozott…..
Rockie 2012.02.21 12:07:50
@Gault: Szerintem Richard Dean Andersonra gondolt. Bár ő nekem kissé erőltetett volt, főleg a közepétől. David Hewlettnek sokkal jobban állt a szarkazmus.
 A canterburyi érsek a Lordok Házábanchurchofengland.orgSZEMLEA jóléti kiadások lefaragása sehol sem konfliktusmentes, és még egy elhúzódó gazdasági válság idején is vannak akik kiállnak a magas jóléti transzferek mellett. Meglepő lehet elsőre, hogy egy tradicionálisan…..
Rockie 2012.02.11 16:30:58
@mahet: Te beteg vagy. Nehogy már egyenlőségjelet tegyél a liberális és a több nyelven beszélő között!!
Gondolom te se hagytad el a fővárost és jártad be az országot vagy tájékozódtál egy kicsit a viszonyokról.
Tökéletes mintapéldánya vagy a bp-i belvárosi libsi értelmiségnek, ami mindenek felettinek képzeli magát, közben nem veszi észre, hogy gyakorlatilag mindenki rajta röhög.

Üdv

Egy diplomás, több nyelven beszélő NEM budapesti, NEM liberális magyar fickó.
 Általában hajlamos vagyok úgy gondolni, hogy a problémák (igen, minden egyes probléma) megoldhatóak azzal, hogy az ember beszív (a szó füves és alkoholista értelmében egyaránt). Nem azért, mert akkor effektíve tényleg megoldódnak a dolgok, nem, ahhoz sajnos tenni is kell…..
Rockie 2012.01.28 20:25:23
@mujure: Igen-igen, jogos. Látod, ezért írtam, hogy esetleg mellé lövök.

Ergo egy csomó jogszabály-változtatással egybekötve én is támogatom az ötletet. Ha nem veszélyeztetnek vele másokat, felőlem leépíthetik magukat, mint az alkeszek.
Rossz hírünk van a kézilabda rajongóknak: a magyar kézilabda bajnokik közvetítési jogaival rendelkező SportKlub a Digi TV után a T-Home kínálatából is kikerül, így január 5-től még kevesebben láthatják a kézilabda mérkőzéseket a tévében. Az infót a handball.hu tette…..
Rockie 2011.12.28 18:52:49
@redDdneck: Sőt, Digisport+ is.
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
Régen volt 8-bites csaj a rovatban, most jöjjön egy kétes hírű ikon, akihez mégsem kell kitenni a 18-éas karikát: Giana, pontosabban a Giana nővérek, a The Great Giana Sisters című, 1987-es platformjáték főszereplői. Valójában egyszerre csak egy lány szerepelt a játékban, de a…..
A Két pasi meg egy kicsi jelenleg a legnézettebb amerikai sitcom, ha az össznézőszámot tekintjük mérvadónak, és második, ha a 18-49.es eredmlnyek számítanak (itt a Modern Family vezet). A sorozat szindikátusi sugárzása, és a network tévében bemutatott epizódok alatt eladott…..
 Elkészült az új alkotmány alapkoncepciója. Elolvastam. Nem mondhatnám, hogy a szöveg mélységes lelki válságba taszított, de azt bizton állíthatom, hogy katartikus élményt nem hozott.  A tervezet ugyanis híven tükrözi a Fidesz konzervatív szemléletét. Megoldások…..
Rockie 2010.12.02 21:41:10
@parttalan: Hm...Nekem jelent. Szóval most boldog leszek végre!
Valójában a Dél-Korea elleni meccsen dőlt el az egész. Az ott mutatott játék, valamint a kétgólos vereség miatt megérdemelt a kiesés, minden más csak magyarázkodás. Összefoglalunk. Felhozhatnánk a szabálytalan első gólt, az argentinok mészárlását, és egyéb vélt- vagy…..
Legszívesebben rögtön azzal kezdeném, hogy a címben feltett kérdésre a lehető legegyértelműbben válaszolok: semmit. S nem csupán most, két héttel a választás előtt, hanem soha. Ez persze túlságosan sommás vélemény lenne, hiszen minden időközi választásnak van a korábbi…..
Rockie 2010.03.28 23:57:05
@Ordnassac: Én úgy tudom - rosszul? - ,hogy van európai ország, ahol büntetnek, ha nem mész.
Alberto Zaccheroni a Juventus új edzője, miután Ciro Ferrarának felmondtak a gyenge eredmények miatt. A 21. forduló után hatodik a csapat (itt a táblázat!). Az új edző az idény végéig írt alá szerződést, és ma délután már edzést is tart. Zac a nagyobb fociközvéleménynek…..
Rockie 2010.01.29 18:26:21
@mbemba: Persze, nem azt mondom, hogy alsóház, de 2-3 évig remélem nem kell az Internek a torinóiakkal foglalkozniuk...:)
  Egy kedves ismeretlen olvasónktól (amennyiben Rejto Jeno lenne a becsületes, polgári neve, szíves elnézését kérjük) kaptuk meg a Fidesz erzsébetvárosi szórólapját. A flyer spártai egyszerűségű, semmi 3d, semmi WordArt:   Az üzenet…..
Kezdem a végével, egy hír és egy jövendölés: jövő héten csütörtökön 90 percre elsötétül a TV2, elmarad a Fedezetlen szerelem című romantikus film John Malkovich és Andie MacDowell főszereplésével, így az RTL Klubon a Cuki a sütid (Édes pillanatok) című…..
Rockie 2010.01.27 19:27:05
@ronnierocket: tudod, a történelem során nagyon sok ember meghalt azért, hogy az általad kívánt előzetes cenzúrát legalább utólagos cenzúrával felcseréljék. Előzetes cenzúra azt eredményezi, hogy minden "véres" filmet letiltanak és nekünk marad a nyálas szerelmes film stb.
Rockie 2010.01.27 20:53:10
@ronnierocket: Igazad van, nem szidtalak téged, csak egy tényt fektettem le.

Konklúzió: a TV haldoklik, legalábbis az igényes, kulturált emberek nem nézik, pont ezek miatt. Más kérdés, hogy szerintem a karikák nem hozzák meg a kívánt hatást...
Ha valaki lelkes internetező, nem tudja elkerülni, hogy kéretlenül is megtalálják mindenféle apró-cseprő, szellemes vagy szellemtelen témájú írások. A napi rengeteg közül azonban az alábbi eszmefuttatás szkeptikus lelkemet egy kissé felborzolta: Tudtad-e, hogy a magyar nyelv emlékei közül egy…..
zamat Az ötödik alapíz: az umami 2010.01.20 10:00:00
A japánok szerint az umami életre kelti az étel természetes ízét. Az umami egyensúly: feleslegessé teszi a fűszert, kellemes utóízt hagy a szájban és mély benyomást a lélekben. Az umami az édes, sós, keserű, savanyú sorban az ötödik. A fehérje íze.  Több mint száz…..
1559 éve (451) zajlott a catalunumi csata.A Hun Birodalom élére 445-ben puccsal kerülő Attila mindkét római birodalomra komoly veszélyt jelentett. Először a Balkánon portyázott, majd 449-ben békét kötött II. Theodosius császárral. Ezt követően Attila Gallia ellen indult a keleti…..
500 éve (1509) házasodott meg először VIII. Henrik, aki ezt még ötször megtette. A Tudor-dinasztiából származó Henriket eredetileg papnak szánták, hiszen bátyja volt a trónörökös, ám az fiatalon meghalt, így Henrik lépett trónra 1509-ben, miután apja is eltávozott. Június…..