Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nnn120

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott van majdnem minden év végi toplistán, biztos befutó az Oscaron, általános rajongás övezi – ha nincs rá különösebb okom, nem sietek megnézni az ilyen filmeket, előbb-utóbb úgyis megtalálnak. Lám, a Házassági történetbe máris beleszaladtam. A téma nem túl érdekfeszítő, a játékidő is hosszú, de…..
Már mozikban az Übergáz (Stuber), hamarosan várható róla a kritikám! Az előzetesek szerint pedig működőképes lesz az összhang Dave Bautista és Kumail Nanjiani között. Ennek örömére pedig úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm a 10 legjobb haverpárost, akik így vagy úgy, de maradandót alkottak. Igyekeztem…..
nnn120 2019.07.15 22:44:07
Mindig vannak slágergyanús helyek, illetve olyan felkapott úticélok is, ahová az átlagosnál olcsóbban találhatunk szállást és repülőjegyet. A következőkben - a Magyarországról induló új repülőjáratokat is figyelembe véve – olyan mesés célpontokról olvashattok, melyeket nem érdemes kihagyni…..
Karácsonykor végre mindenki megpihen kicsit, a nagy ajándékbontás, majd az első bejgli- és szaloncukorzabáló kör után van idő olvasgatni, henyélni. Meg böngészni, például olcsó repjegyeket keresve. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján érdemes a rokonokat hamar lepattintani, mert ilyenkor sok…..
Újabb etap a "jó volt a Wizznél, ezért megszüntetik" sorozatunkban: a napokban az ülőhelyleosztást is sikerült átszervezniük. Ezzel feladták a saját egyéni megoldásukat, beálltak a sorba: mostantól ugyanúgy csinálják, ahogy a többiek, nem oszt a gép helyet a foglaláskor, ami ha nem tetszik, meg…..
  A magabiztos, értékes, csinos, de egyedülálló negyvenesek nincsenek elveszve! Ha már túl vagy a „hol találok párt?” kérdésen, azaz baráti körben, ismerősök által, vagy akár az internet segítségével  szeretnél ismerkedni, akkor merül fel több kérdés is: Milyen pasikat lehet megismerni 40 felett?…..
nnn120 2016.09.15 21:14:26
@Szupergyuri: mind megoldható, mégsem oldják meg. Én vegyek rá valakit, hogy sportoljon? Nem, vegye rá saját magát. Hozzám se intéz senki könyörgő leveleket, hogy fussak vagy lemenjek a konditerembe.
Csak azt szerettem volna mondani a fentiekkel, hogy az igényesség az önmagunkkal kapcsolatosan is meg kell legyen.
Konyhamester nálunk megjelent hétfői beszámolója után más Mesés Shiraz vendégek is előkerültek.  Volt köztük olyan, aki igazi bulvárpozitív beszámolóval - tolvajt megfutamító sikitozó kisgyerek - örvendeztette meg a Blikket.  Mi az alábbi levelet kaptuk a…..
nnn120 2015.03.19 16:35:12
@Aureliano Buendía: talán jobban kellene vigyázni a szálloda jó hírnevére. Mindenesetre én biztos nem fogok 20 lepedőt fizetni azért, hogy egy senkiházi enyveskezű turkáljon a széthagyott bugyijaim között... Méghogy széf!
Jól néz ki, ha már csak egy széf védi a vendégek nyugalmát és biztonságát!
 Eljutottunk oda, hogy esténként megpróbálnak megetetni minket egy gasztroblogger vezetésével. Az RTL Klub készített egy ilyen mindenből egy picit vetélkedőt amiben konyhafőnököt keresnek, mert az csak így megy. Mintha mindenki akkora mesterszakács lenne, hogy másnap a Gundelbe…..
nnn120 2014.09.10 15:06:48
@Az igazi Török Szultán: Szerintem is fizetett poszt. A mûsor nagyon szar,erőtlen, műanyag beszólásokkal, erőltetett szerepkörökkel, borzalmas az egész. Talán azért is nyomják,hogy valahogy figyelmet kapjon,mert aki egyszer is belenézett,az fejvesztve kapcsolgatott el,izibe..
  Nyaralni indulsz? Vagy ebben a randa novemberi időben csak bekuckóznál otthonra és olvasnál valami jó kis csajosat, avagy egy nehezebb világirodalmi remeket? Régóta köztudott, hogy ez a fajta kikapcsolódás jót tesz az idegeknek, sőt, esetenként a ráncokat is kisimítja.…..
nnn120 2011.07.27 09:37:54
@stikasz_1: Mindenki eldönti, bemegy-e a boltba vagy sem. Nem kötelező.
Mellesleg 500ft.-ért nem tudom milyen könyveket veszel, de biztos nem a legújabb Hawkins vagy Szabó Magda...
Lehet, hogy ki lehet fogni jó áron jó könyveket,de akkor még mindig ott van az a helyzet, hogy a kiolvasott könyveket tárolni kell.
Korábban annyi könyvet vettem, hogy lassan egy egész szoba csak ezekkel volt tele, felét felajánlottam a helyi könyvtárnak(ingyen).Szerintem igenis jó lehetőség,hogy a legújabb könyveket elolvasd,gyakorlatilag negyedáron. Aki meg gyűjtögetni akar, az vegyen magának 500-ért és rakosgassa.