Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icanhazcheezburger

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
icanhazcheezburger 2010.08.12 10:05:03
Na szép.

Én itt vagyok 19 évesen, majd megdöglök hogy munkát találjak, elköltöztem otthonról mert apám 20 éve szarik a világra, anyám kidolgozza a belét apám üzletében (bejelentés,stb,nuku, 20 éve munkanélkülinek számít,jókis nyugdíja lesz), most a barátommal élek és az anyjával, aki 16 órákat dolgozik és jó ha néha-néha kap a melójára egy-egy ezrest vagy kétezrest, ugyanis a főnöke b*szik kifizetni rendesen. Elmenni máshová meg nem tud mert kinek kell egy 51 éves özvegy, pár éve műtött, fizikai munkát nehezen bíró nő manapság?

Szüleimnek a fejére most több százezres adósság zuhant,mert 4 évig a k*rva okos könyvelőnk (aki egy kedves, "megbízható" ismerősünk,ingyen csinálta)kihagyott valamit..
Emellett jövőhéten lesz nagypapám temetése, ami megint egy nagy lehúzás, nem szabad megszületni és meghalni sem. :(

És akkor ezek a diplomájukra f*szt verő szerencsétlenek nyafognak? Minek mentél tanárnak, tudhattad volna hogy szart se kapsz. Ebben az országban legalábbis nem..Ne is menj ki máshová, ha nem vállalsz el mosogatást/takarítást,akármit, de garantált hogy azzal többet keresnél, mint itt a wc papírnak tökéletesen megfelelő papírkáddal
.
Én személy szerint egyetemre nem csak az anyagiak miatt nem mentem, hanem mert itt felesleges. Áh, kivéve, ha jó szakot választasz, esetleg akkor van esélyed, de a legtöbb humános (én is az lennék) az így jár.

Talán nem tesz jót az idegeimnek ez a blog..