Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puncuss

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nicole Scene SCENE CORE 2009.01.04 17:32:00
Üdvözlök ismét mindenkit! Nos rengeteg levelet kapok, amikben azt kérdezik tőlem h pontosan mit is takar ez a scene " dolog". Van ahol ezt olvassák van ahol mást és akkor most melyik is ami helyén van? Jómagam is elég sok helyen(főként magyar oldalakon) olvastam róla és néhol…..
puncuss 2009.06.07 03:11:19
szijoka! :)
véleményem, meg kérdésem lenne, jol jönne majd egy válasz, vmien úton-módon :)
Szóval van ez az élet + kinézeti scene stílus, igazából sok olyan embert láttam, akit nem tudnék besorolni vmien stílusba, ezek között például az ugymond(!) emo-k, akikre rámondják, de nem igazán az, mert nem olyan, mint az emo stílus eredetileg, de nem is az a lecsuszott, eldurvult, elgusztustalanodott "emo" stílus amit most annak gondolnak, csak a hosszabb haj miatt sok ember ien helyekre sorolják.
Ien kérdésem érdeklődésem lenne például, hogy rövid hajjal lehet-e az ember scene. Fiu vagyok. Zenei stílusom punk-rock, amit szintén lehetne akár egyfajta életstílusnak is nevezni. Nos, a punk-rock is hasonló az életfelfogásban és némileg kinézetben is(abban kevésbé). Mert a magabiztosság, a lázadás, a kitűnés a tömegböl, az optimizmus és mondhatni hogy a boldogság jellemzi a punk-rock -ot. Boldogság alatt az élet élvezetét értem, hogy nincs depizés, szomizás, hanem haverok, buli, állatkodás van.
Szóval, én olyan vagyok, hogy gyakorlatilag mindig jó kedvem van, vidám vagyok, optimista, teli vok életerövel. Kinézetre: rövid sötétbarna haj, punkosra középen felállítva, oldalt rövidebbre nyírva, nyaranta szépen világosodik(:D), ruha ügyben pedig van h csögatya (ez elég ritka), van h lazább, de kockás dolgok (pl rövid nadrág, van h 10 fokban is :D), általában világos színek, h a jókedv, a pörgés, az életérzés látsszon, de van h sötétebb cuccokban vok (fekete, sötétkék). Kb ezen keretek között, amit leírtam, mindenféle keverés van, ahogy éppen érzem magam, ahogy jól esik.
Tehát mondhatám h jellemző rám a scene stílus? illetve lehet-e hasonlóság a punk-rock és a scene kialakulásában, történetében, ugymond értelmében. Esetlegesen elképzelhető, hogy a scene-nek, mint ugye életstílusnak, netán a punk-rock, mint zenei stílus, részben párja legyen, testvér stílusok legyenek?
puncuss 2009.06.07 03:15:57