Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aenean

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társkeresés. Társ - keresés. Társat inkább találni szeretnék, nem keresni. Veszélyes dolog ez. Mikor megnyílsz valaki előtt, azzal szépen a kezébe adod a baseballütőt, péklapátot, bármit, amit odaképzelsz, hogy tessék itt van, ezzel tessék engem megsuhintani. Mert sokkal nagyobb eséllyel lesz…..
Különböző típusú faládákból már sokféle ötletet mutattam, főleg polcos megoldásokat, asztalt azonban még nem. Ennek a darabnak a sármját a ládák elrendezése adja, minden irányból pakolható és egyszerűen csodásan fest.   Az egésznek a lelke egy stabil alap…..
Kicsit elfelejtkeztem a blogról, de most ismét itt vagyok és szeretnék bemutatni nektek egy gyönyörű titán eljegyzési gyűrűt...
Mindkét fazon lehet akár arany gyűrű vagy ezüst karikagyűrű is.          Forrás: weddingrings.net és intimateweddings.com..
thaiföldön Pénteken utazás 2009.07.07 21:20:08
Már csak hármat kell aludni és utazunk.16:45-kor indul a repülő, Kairóban átszállunk és másnap már ott is vagyunk. Helyi idő szerint 11:55-kor. Magyarországon 6:55-lesz akkor, ha jól számolom. :) 5 óra a különbség...