Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lány a kék gyűrűvel

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Overseas Harmadik 2010.08.18 08:52:23
 Mi sarkall megint irasra? A zene, s alatta a tanc, vagy forditva, nem tudom. Melyik film csinal beloled orultet, hogy ejnekidejen ejfeltajban az utcan tancoljal es szetorultkodd az agyadat egymagadban? [step up 3] ajanlanam mindenki figyelmebe, akiben csak egy kicsit is ott lakik az allat es a…..
lány a kék gyűrűvel 2010.08.21 14:20:42
 Mostanában egy csomót filóztam azon, hogy minden, amit leírok egy nagy halmaz részei. Ez a nagy halmaz az egész emberiség. Ebből jönnek a részhalmazok, amik egyre jobban leszűkítik a találatokat. Mint egy részletes keresés/lekérdezés, ami a megfelelő paramétereket beütve…..
 Múlt hétvégén voltam kirándulni néhány osztálytársammal. Amikor mentünk az erdőben, meg áthaladtunk egy városon tisztára olyan érzésem volt, mintha ősz lett volna, és ez az érzés még most is itt van bennem. Süt a nap, a fák kopaszon merednek mindenfelé, a száraz…..
Ma este Ő levél útján a következő feladvánnyal terhelte meg az elmémet:- A buszon 5 kislány utazik, mindegyikük kezében 3 kosár, minden kosárban 5 macska, minden macskának van 3 kölyke. 3 kislányt leszállít a kalauz. Hány láb van a buszon?Sok szmájlit is tűzdelt mellé,…..
A blogokról, meg a bloggerekről már korábban is akartam írni, de sohse jött össze.Hát akkor majd most:Érdekes dolog ez a blogírás, legalábbis az én esetemben. Mostanában (kerek egy hónapja) úgy nézem a világot, hogy hogyan tudnám beleilleszteni azt a blogomba. Szerintem ez lehet…..
lány a kék gyűrűvel 2010.01.02 23:18:02
Esetleg egyeseknek nem tetszik az, hogy mindig ilyen egyszerű címeket adok a bejegyzéseimnek, de ez nem azt jelenti, hogy a világot, ami körülvesz minket ilyen egyszerűen le lehetne írni (ahogy ezt egyes pártok hiszik, de ebbe ne menjünk bele mert én még csak a jéghegy csúcsát látom,…..
Ági, Anna, Dóra Vasárnap 2009.11.22 21:12:00
Hijnye, a keservit, ma már tanulni kellett...
lány a kék gyűrűvel 2009.11.22 23:15:27
Lassan már szedegetem elő a karácsonyi dekorációt, próbálom a hónélküliség ellenére beleélni magam a karácsonyba, és már majdnem sikerül, amikor meglátom az LV Cruise 2010 kollekciófotóit. Minden porcikámmal kívánkozom a napra, a melegbe. Lenge ruhákat akarok hordani,homokban…..
lány a kék gyűrűvel 2009.11.16 19:15:42