Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bronson

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonatkoztassunk el attól, hogy valójában mit is kell csinálni egy fesztiválon, tehát nem dugásról, ivásról és hasonlókról lesz itt szó, hanem zenei programokról. Az a szerencsés helyzet állt elő, hogy idén a Sziget ebből is abszolút jót tudott összehozni, még a visszatérő…..
Júniusban jelentették be, hogy Peter Morgan, Az utolsó skőt király, A királynő, Frost/Nixon forgatókönyvírója  Neal Purvisszal és Robert Wade-del közösen dolgozik együtt a 23. James Bond kalandon. Purvis és Wade már veteránnak számít Bond forgatókönyvek terén, hiszen…..
Miután egy sajnálatos baleset következtében három napig vakon feküdtem egy berlini szobában, és sűrű programom jó részét lemondani kényszerültem, az utolsó nap feltámadtam, és végül sikerült eljutnom egy igazi kisüzemi sörfőzdébe, ahol a világ legerősebb söre csodálatos…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..