Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bige

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy jön a ricinus a motorozáshoz? A hetvenes években Magyarországon minden motor kétütemű volt, benzin-olaj keverék kellett bele. Az akkori menő csávók azt mondták, hogy a versenyzők Castrolt használnak, amitől finom, édeskés illata volt a kipufogóból kijövő füstnek. Mert füst az volt bőven.…..
Ha ez nem egy motoros blog lenne, akkor azt mondanám, hogy NDK-s kotonnal. De itt nem az ágyban történt "balesetekről" lesz szó, hanem a motoros esésekről. A mai napig nem értem, hogy éltem túl a kezdő éveimet, pedig a Rigás korszakban még sisak sem kellett, akkor tényleg zéró védelem volt rajtunk.…..
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..
Bige 2009.06.07 15:56:52
@Salvia Divinorum:
Erdélyben minden szép helyre általában rossz út vezet.Ahova erősen jó úton lehet elérni az pontosan ettől nem igazán szép.
Erdélyi vagyok csak tudom.