Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Rochester

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így fogyok én... Haladok 2009.07.15 15:43:16
Hiába anyukáméknál vagyunk most, szépen haladok a fogyással, a hirtelen feljött 3 kilóból még 1 van. Odafigyelek az étkezésre, 90 százalékban csak egyes kódú kajákat eszek, reggelire gyümölcs vagy virsli, sok zöldséggel, délelőtt ha éhes vagyok hamlett, ebédre sült hús…..
Így fogyok én... Friss 2009.07.01 22:32:00
Kedden lesz a műtétem, ma dőlt el. Igazából nagyon be vagyok tojva, elsőkörben az altatástól, másodikban a szövettan eredményétől parázok. Meg attól, hogy mi van, ha meghalok és a gyerekem még csak emlékezni sem fog rám. Tudom, hogy mennyire hülye gondolatok, de ki kell…..
Mr. Rochester 2009.07.03 00:39:16
"Egyébként meg Mr. Rochester mógé bújok: ő mondta, hogy most ne foglalkozzam a fogyival:-))"

:))))))))

Teljesen természetes szerintem amiket érzel. Ezzel szinte mindenki így van ilyenkor... Kétségtelenül
sz@r dolog egy műtétre készülni... :(
Én is fogok Rád gondolni!!! Meg szorítok természetesen. :) Mikor fogunk valami hírt kapni itt a blogon, a műtét után Rólad?
Így fogyok én... Közkívánatra 2009.06.25 21:06:00
Szóval az úgy volt, hogy 2007 augusztusában, kb 35 hetes terhesen egy családi napon voltam a Tiszaparton. Rossz volt az idő, fújt a szél, néha esett is. Apukám főzőversenyen vett részt, és kicsit jókedve volt már a haverjainak és neki is, ez fontos lesz a sztori alakulása…..
Mr. Rochester 2009.07.01 15:43:23
@masika:

Persze, abban tökéletesen egyetértünk, hogy semmi új... És mégis. :)

Erre a Bíró Icás balhéra azért mind ketten másképp emlékeznek. Én pölö soha nem tudnék Bíró Icára edzeni. Gondolom Icának leginkább az fáj, hogy egy cseppet túlnőtte Norbi. :)

Persze, kell a menedzsment, de kell hozzá az a plusz, amit Ő tud hozzáadni! Nekem jöhetne ide Madonna stábja, úgy mindenestül, kizárt dolog hogy egy második Madonnát csináljanak belőlem... Mondjuk úgy: a kizártnál is kizártabb :D. Persze, nyilván szükséges a profi háttér, de azt a profi hátteret szintén Ő választotta. :)

Az hogy milyen ember magánemberként, az számomra nem fontos. (Bár az én véleményem szerint kifejezetten "jó" ember, és szimpi!) Ami fontos, az az, hogy a munkájában "110%"-os. :) A többi nem tartozik rám. Mellesleg az sem lenne csoda, ha nem tudom mivé vált volna, amellett a sok mocskolódás mellett amit itt kicsiny hazánkban kapott.

Jó Neked hogy ismered! :)
Mr. Rochester 2009.07.07 19:00:59
@updatefogyok:
Hjaaa, hát férjet választani tudni kell, kérem szépen.. :)))))))))))

Nah, az tuti nagyon hatékony lesz! Ha nem kajálsz mellette félre, akkor mintha hasogatnák le rólad! :)
Nagy változás előtt állunk, hirtelen jött és gyorsan kellett dönteni. A ház, amelyben élünk még kész sincs teljesen, de nagy álmunk vált valóra, amikor tavaly novemberben végre beköltöztünk. A nappali-konyhánkba beleférne az előző lakásunk, szóval tényleg nagy váltás…..
Így fogyok én... news 2009.06.23 19:29:00
Szeretném elmondani, hogy 10 perccel ezelőtt befaltam egy nagy adag sült házi kolbászt két szelet updatekenyérrel és update majonézzel, ha ez finomít egy kicsit a dolgon....nagyon finom volt, de nagy hülyeség volt:-(és most még annyira ennék valami finomat...ááááááá, ha sütne…..
Mr. Rochester 2009.06.25 15:56:53
@updatefogyok:

"Ipari mennyiség" : ezen fölnevettem! :D Csak kár hogy ilyen rossz kontextusban került elő ez a poén... :( Tényleg drukkolok!

Ma gondoltam Rád Aerobzóna közben :) Hátha együtt csináltuk! :))

Aree!

Hát akkor Nálad sincsenek túl jó hírek... :(

Kitartás lányok, ez után a szakasz után tuti jobb jön!
Mr. Rochester 2009.06.25 19:02:19
@Aree:
Huh, az véleményem szerint nem kis teljesítmény ám! Mert az így nem 40 perc, hanem több mint 60!!! Nekem hosszú hetek kellettek hozzá hogy meg bírjam csinálni, úgy látszik Te gyorsabban alkalmazkodsz. (csak mert mintha említetted volna hogy nemrég kezdted. ) :) Tényleg gratulálok, nagyon ügyes vagy! :) Ez egy nagy lépés volt, amit tettél!!!
Így fogyok én... Zimmelzum 2009.06.22 19:33:00
Annyira belebonyolódtam a napokban a kommentezésbe (Dundolkánál és itt is) hogy a posztolást szépen elhanyagoltam, pedig papamm volt két aerobzóna is múlt héten (csütörtökön és szombaton) A kaját a szokásos módon tartottam (értsd: ettem, normális mennyiségeket, jó kajákat,…..
Írtam róla másfél hete, hogy buliztunk a csajokkal, eme nevezetes éjszakán lendültem át a -15 kilós határon.Mielőtt bárki megszólna,hogy miért rázom a sejhajom kisgyerekes anyukaként diszkóban, szeretném leszögezni, hogy kb lánykoromban voltam utoljára diszkóban, és nem…..
Mr. Rochester 2009.06.21 17:32:13
@updatefogyok:
Nah, igen, a gép az nekem is nagy szenvedély! :) Biztosan nagyon érdekes visszaolvasni. Őszintén szólva bogarat ültettél a fülembe :D Még a "gondolkodom rajta" stádiumban leledzem :) Hát huh, köszönöm a bizalmat, de a "nagyon pengétől" én azért erősen távol vagyok! :)
Így fogyok én... Ezen a héten... 2009.06.14 22:32:00
A legjobb kifejezés talán az, hogy elvoltam....rengeteg itthoni meló nőtt a nyakamra, azt hiszem lassan kezdem utol érni magam. A héten volt vacsi minden este, persze egyes kódú kaják, s zömmel napközben is csak egyes kód, kivéve a kenyér, amit ha néha eszek reggelire, akkor az teljes…..
Mr. Rochester 2009.06.15 15:11:55
Hát akkor mindenképpen ki kell próbálnom ezeket a Norbi cuccokat! :) És végülis is... Ha egyet-egyet eszik az ember, akkor egyáltalán nem sok. Főleg ha ugye azt nézem, hogy mikor nem diétáztam, akkor mennyibe került egy napom.

A Duci tréning 2008 nálam nagy kedvenc volt. Én ezzel kezdtem el az egészet.Úgy, hogy első időkben az első 20 perces részt. Még attól is majd megfulladtam néha ( A férjem szerint, nekem már az is aerob edzés volt, hogy elmentem a DVD lejátszóig, és betettem a lemezt :D ). Aztán emeltem az adagot a második résszel, és utána már a hármat egyszerre. Aztán kevés lett. De tényleg mindenkinek ajánlom, főleg hogy nekem (meg olvasom hogy Neked is)vigyáznom kell a gerincemre. Tényleg príma! :)

Mostmár jobb formában vagyok,így most úgy csinálom, hogy 3x45.(Persze ez is fokozatosan lett emelve) Ez áll a Kik-box 1 ből (ezt nem szeretem... Lehet a zenéje rossz és azért, de ez alatt szenvedek)Ez után a Kiképzés. Ez nagy kedvenc. És végül az Aerobzóna. Az Aerobzóna olyan kis kellemes, jó hangulatú :) A Kiképzés a legerősebb edzése szerintem Norbinak.

A 40 perc azért hangsúlyos, mert ez után kezdi el bontani a zsírt a szervezet. Tehát minimum 40 perc aerob mozgás kell hozzá, hogy a zsírtartalékokhoz nyúljon. Persze biztosan úgy is számít ha nincs ez az idő meg, de ez a tuti. :) Mondjuk ha megnézed a Norbi kazikat, azok is mind 40-45, vagy több percesek :)

"Abszolúte igazad van, és most inkább nem írom le a kifogásaimat, hogy nekem miért nincs 40 percem kétnaponta, mert úgyis csak kifogás...:-("

Ez aranyos volt! :)
Hát... néha én is úgy vagyok vele hogy belehalok, de aztán mikor már az Aeronzónánál tartok és bemelegedve csinálom, akkor már nagyon jó. :) Meg mikor az ember utána lefürdik és tudja hogy megcsinálta, győzött. Nah, az a legjobb az egészben! :)

Huh de sokat írtam! Ne haragudj, nem szeretnék tolakodó lenni, csak oly jó hogy végre találtam mindjárt két aranyos lányt is ( a másik Dundolka), akiknek hasonló a céljuk! :)
Mr. Rochester 2009.06.16 17:48:31
Jaj de buta vagyok! :D Én nem is figyeltem hogy az Aerobzóna az duci tréning :D Legalább ezt is tudom. Bár ugye rájöhettem vona hogy Katinka meg Kovi. :)

Ezt a capuerás Czanik Balázs félét, már kiszúrtam magamnak, csak mikor utánaolvastam neten, akkor minden második komment az volt, hogy juj de megfájdult tőle a derekam. Én meg ott rögtön le is álltam vele, ugye a gerincnyavajám miatt. Neked nem terhelte meg a gerinced, hátad? Lehet hogy csak ők nem csinálták jól? Mert ha azt mondod hogy Neked okés, akkor kipróbálom. :)

A Norbi Kardio edzésről meg még nem is hallottam! És mennyire jó tipp, főleg hogy azt mondod erős! Mert a kik box 1 et mindenképpen le akarom cserélni, valami másra, ami legalább annyira erős. Huh, ennek most nagyon örülök! :)

Én most a Stepboxing nevű kazit töltöttem le (tudom hogy nagyon csúnya dolog letölteni :$). No, az erős, de nekem kábé követhetetlen most... Viszont nincsen időm tötyörögni vele. Más az mikor az edzőteremben az ember látja az edzőt, mint egy kis képernyőn nézni. Szerintem. :) De ha Te bírod ezeket követni, akkor ajánlom! :)

Nem, én úgy edzek, hogy 2 nap edzés, egy nap szünet és így tovább. Edzésnapon pedig 3x45 perc (illetve attól függ milyen hosszú a dvd). Igaziból ez nem sok most fizikailag. Nagyon megszoktam, tehát bírom. Nem lihegek meg semmi. Viszont vizesre leizzadom magam :D. Mentálisan sok, sajnos. Mikor elkezdem, és tudom hogy majd x idő múlva lesz vége, és hogy mindig ugyanaz, olyankor kikészülök. Viszont már az uccsó 45 perc, az meg nagyon-nagyon jó. Az igaz hogy olyan mint a drog. Azt is olvastam hogy nem jó 2x45 pernél többet, mert azt már izomból bontjuk, de nem értem igaziból, mert akkor egy aerobic edző, aki napi 6 órát tart, az mit csinál?Jó, mondjuk valszeg nem 1000-1200 kcal-on van.... :D

Ezt Dundolkától is meg fogom kérdezni: Te nem vagy ingerültebb? Mert én... én elképesztő vagyok. Tegnap is úgy leosztottam valakit a semmiért, hogy utána csak néztem, és nem győztem bocsánatot kérni. Pedig ez annyira nem jellemző rám amúgy.
Mr. Rochester 2009.06.18 16:01:47
Jaj igazán nagyon kedves vagy a Kardioval! Nagyon jól esett! :) Sikerült már levadásznom (neten :S:P:D), holnap lesz a kipróbálása. Majd jelentek! :)

Akkor Czanik Balázs nálam felejtős. Igen, komoly problemek vannak/voltak. Nálam volt hogy hónapokig nem tudtam felkelni az ágyból... Néha el sem hiszem hogy én vagyok az a csaj aki újra 3 aerobic órát bír csinálni. :)Lehet azért is zuhanok most túlzásokba, mert élvezem a mozgást. :)

Huh, hát B.A. az nálam is elég necces :D Igaziból legeslegjobban a mi Norbertünkre tudok edzeni. Nem tudom... Ő engem nagyon tud inspirálni. C.C.-ot anno próbáltam, de akkor viszont én terembe jártam, így felejtős lett.

Huh, hát módszer. Tulajdonképpen nincsen semmi extra módszer. Nem eszem, illetve nagyon kevés zsírt próbálok bevinni, igyekszem jó szénhidrátokat enni, fehérjét, meg rostokat. Cukor finomított liszt, tészták ilyesmi az kilőve. Zabot eszem, meg tejberizst (édesítőset persze :) ), meg abonett, és zöldségek. Most erre vagyok rákattanva. :D Tehát tulkép, aki figyel, az szinte mindenki Norbi szisztémával fogy. Én úgy gondolom a srác semmi újat nem talált ki, mert ezeket eddig is tudtuk. Viszont mégis ebben rejlik a zsenialitása, hogy ez így olyan embernek is, aki soha nem foglalkozott ezzel, egyáltalán nem tudja az ételek tápértékét, egy egészen egyszerűen követhető dolog :) Tehát ha mondjuk a húgom kérdezne, tuti én is ezt javasolnám. Soha nem értem miért bántják Norbit! Én egy zseninek tartom, és nagyon szeretem :)

Jaj, még ezt meg kell mutatnom Neked:
barbara-dvd.blogspot.com/2009/06/fat-burning-dance-party.html
Ma kiprbáltam ezt. Ajánlom! Szerintem eszméletlen jó. Derekat nem eröltet, szerintem hátat sem, de mégis jól megmozgat :)
Így fogyok én... kedd 2009.06.03 12:08:00
r: 2 t.tk. kenyér, light margarin, paradicsom, t.kávét: almae: uborka-paradicsom sali 1 tejfölös csirkecombbalu: eper, popcornv: még mindig a terjengő illatok...este már nagyon éhes voltam, de valamit valamiért....pár nap és bele lehet szokni a vacsi mentes életbe is..legalábbis ezt…..
Még a vonalzóm is megzavarodott:-) December 29-én kezdtem el a diétát, szóval már majdnem négy és fél hónapja, a vonalzóm félúton lemaradt:-))Én továbbra sem fogytam két nap alatt tíz kilót, így tartom a 12 kilós súlyvesztést, ami azért lassan -13. Tegnap összevesztem az…..