Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nanette (törölt)

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elcsíptünk egy aranyos képet, ami komoly bizonyítékként szolgál. Van barátság a a cica és a csincsilla közt!..
Talán nincs is tovább. Talán végünk van, itt és most szerelembe esünk, eldobjuk az eddigi életünket és Pipacs lábai tappancsai elé vetjük magunkat. Főzünk, mosunk, takarítunk.Mert mi aztán minden cukiságot értékelünk. De tényleg. És szívünk szerint mindenkinek kiosztanánk a…..
Nanette (törölt) 2009.11.20 13:07:51
Eljött az ideje, hogy a sok találgatás után fény derüljön a titokra, ki is Rudolf herceg, és mi célból állt a nagyközönség elé. A találgatók többnyire jó irányban keresgélték az igazságot: Rudolf „hazatérésének” és herceghalmi ténykedésének egyedüli célja…..
Nanette (törölt) 2009.06.21 18:59:40
@xeniah: Nem, de egész igényes megjelenésű. :)
Amúgy a napokban már láttam az óriásplakátot. :) Nini, mondom, ez a mi hercegünk? :))
Barátaim! Herceghalomiak! Azért jöttem ide, hogy felvirágozzam Herceghalmot és ami nekem járt volna az én népemtől azt megkaphassam. Az uradalomban vannak privilegiumok, amik megilletnek.Mostantól új idők jönnek, meglássátok!..
Szervusz Magyarország! Kebelemre Herceghalom! Rudolph herceg hazatért hozzád! Soha nem irtam ilyen blogot, remélem jól indultam neki. Tivadar azt mondta, ha el óhajtom érni célokat blog is kell. Naszóval a teljes nevem Erbeheim Somoskay Rudolph Miksa. Az Argentin Mendoza városától 80…..
Nanette (törölt) 2009.06.13 12:23:59
@fosdapass: Szerintem inkább gey Móricz-novella dzsentrifiújára hajaz. :))
Nagy napra virradtunk itt Herceghalomon. Ez lesz a kilenced kivetésének napja. Valamiből fizetni kell a költségeket, elvégre ez az én birtokom vagy mi? Mátol mindenki odaadja a megtermelt javainak kilencedét és el van intézve. Ha mindenki fizeti a kilencedet csodát teszek Herceghalomon.…..
Nanette (törölt) 2009.06.13 11:44:05
@Egy éjszaki isten kalapáccsal: Két pedagógus szülővel ne csodálkozz. :))) De esetleg a leendő Frau Erbeheimnél lennék társalkodónő. Mi több, minthogy építész vagyok, megtervezhetném a hercegi kastélyt. :))))
Rudolf herceg blogja Fantastico 2009.06.11 08:03:00
  Ezek a halomiak aranyos népek. Megértették, hogy itt én vagyok az úr és ha nekem jó, akkor nekik is jó és jó gazdájuk leszek. Mosolygós boldog arcokat akarok látni a herceghalomi birtokom minden centimeteren. A kilenced terményeket figyelve meg kell jegyeznem, hogy csodás…..
Nanette (törölt) 2009.06.12 12:12:48
@Hhalom: Ok, köszi. amúgy ha reklámfogás, jól működik, lassan, de biztosan egyre nő a kísértés, hogy utazzak oda, és nézzem meg Halomot. :)))
Nanette (törölt) 2009.06.13 11:42:02
@Madge: Ha igazi angolkert lesz, akkor talán a Kegyelmes Herceg Úr telepít bele őzikéket, és akkor igazi Bambival is találkozhatsz, amott a rózsák közt. :)))
Kilencedeket beszedve látom, nem mindenki adott bele megtermeléséből, de azt hiszem, biztosan nem voltak mind otthon. Sebaja, következő hónapokban majd adnak bele ők is. Szépen megszokják, és rá fognak ébredezni, hogy a halomi hercegségnek adott kicsi termelésadó jobb lesz nekik,…..
Nanette (törölt) 2009.06.12 12:14:07
Nanette (törölt) 2009.06.13 11:39:48
@Madge: Úgy tűnik, a "médiákok" előbb-utób mégis foglalkozni fognak vele. Viszont az tény, hogy akik csinálják, figyelnek a hozzászólásokra, mert látnivalóan alakul a blog, ahogy jönnek az olvasói visszajelzések. :)))
Szóval lehet mondani, hogy butaság az egész, vagy hogy hülyének néznek másokat, pedig ennél sokkal nagyobb "hülyének nézéseket" beveszünk a médiának... Szóval én is csak drukkolok Rudinak! :))))
Ujra itt és egyre több harcolásom van. Ma kitaláltam hova épitem ujra fel az Erbeheim haciendát. Régi dokumentumok közt megtaláltam hol állt az őseim kastéja. Vagy kastélya. Félix nagypapi, aki anyanyelvén beszélt velem kicsigyerek koromtól tanitotta meg magyart. Minden könyvet…..
Nanette (törölt) 2009.06.09 19:04:50
@Egy éjszaki isten kalapáccsal: Hm, az elős éjszakai jógán vajon milyen testhelyzetet kell felvenni? (Ajjaj, sztem engem hamarosan kimoderálnak innen... )
Nanette (törölt) 2009.06.09 19:13:48
@elhiszed???: Utánanéztem a soproni ürgének, és biztosíthatlak, ég és föld a két fickó. Ama várúr már 80-on túl van, a Herceg Úr meg a legszebb korban van éppen. :))))))
 Elhatarozásom nem változik, de nem akarnék gyerekek szamára problemo tanitás közben. Kicsit varni tudok, de csaladi lakhejemnek vissza kell állani eredetijébe mihamarabb!..
Nanette (törölt) 2009.06.09 19:07:20
@fruschka: Légy szíves, ne tolakodj, már a másik kastélyos posztnál többen is jelentkeztünk, JÓ?!?!?! :)))))))
Hiába próbálod magad Tivadarnál jól előadni, úgyis Őherceghalomsága dont majd. :))))))
Rudolf herceg blogja Képgaléria 2009.05.28 11:09:00
2009/05/28 Elsö pár kép, amiket Tivadar titkárom csinalt mikor megerkeztünk budapesti airportra.     2009/05/29 Budapesten csodas napokat töltöttem érkezésem után. Egypár napig csak sétalgattam a varosban, és minden fontos szépet megtekintgettem, amikről utikönyv…..
Délelőtt Tivadarral kijelöltük a hercegség határát. Nem mondom, jó nagy az Erbeheim birtok. Hazafelé máris elképzeltem magamban miket fogok tenni az én uradalmamban. Mindenelőtt felveszek embereket, hogy ők végezzék a határőrséget. Nyolc erős ember megvédi mindazt ami az enyém.…..
Nanette (törölt) 2009.06.08 12:40:15
@miniszoknyas: Nem gyengék... :)
Tényleg, 8 emberrel, amiből néhány nő is van, ráadásul nem is túl nagy növésűek... :)))
Tivadar viszont hatalmas arc, pont úgy néz ki, mint egy hercegi titkár és lábtörlő egyszemélyben. :)))
Rudolf herceg blogja Falu szépe 2009.06.01 17:08:00
  Teszem ide video kisfilm, amiben látni lehet szép leányzó. Sajnos nem akart szobalánynak szegödni, de lehet későbben áll majd a kötélnek, ahogy nagypapi szokott gyakran mondani. „Nők szeszélyesek, de nem veszélyesek” emlegette sokat. Remélem Felix papi most sem…..
Nanette (törölt) 2009.06.08 12:18:27
@koparzoltan: Ami azt illeti, ha valaki szobalánynak invitálna egy nemlétező kastélyba, lehet én se állnám meg röhögés nélkül. Túró a füledbe, Rudi! :))))
  Micsoda felemelő érzés itt sétálni embereim között. Csak velük együtt leszek képes megcsinálni a nagy dolgokat. Nagy fejszét vágtam bele a fákba. Életem meghatározó ügyeit kezdem itt e parányi szegletének a földnek. Gondterhes órák és veritékhullatás ez lesz részem…..
Nanette (törölt) 2009.06.08 10:31:13
@Jegkoko: Viszont nagyon szórakoztató, úgyhogy szerintem a legjobb, ha belemegyünk a játékba. :)))
Rudolf herceg blogja Adó paradiso 2009.06.07 09:15:00
Milyen jó, hogy ez a Tivadar precis ember. Az herceségségem területének egy részét keresztezi a viennai M1es út és ha keresztezi, akkor ennek arányos részét kötelesek nekem kifizetni a diját. Ebből a beszedett pénzből is az én herceségemet gazdagitanám, hogy mindenki javára…..
Láttam valamit, ami meginditotta a fantáziámat. Hydroglobo Herceghalomon. Nem csak egy hydroglobito, hanem nagy épitmény. Én ha kikiáltottam a hercegséget ezt a magasságot duplájára emelem. Látni fogják talán még a Budapestről is. Statikailag embereim megoldják ezt a feladatot. Ezek…..
Nanette (törölt) 2009.06.07 10:20:44
@Jegkoko: Szerintem "Egy éjszaka isteni kalapáccsal" sem gondolta komolyan, amit írt... :))))
Tegnapon érkezett egy levél, miszerint jogosan nincs hercegi jussom és nem adnak vissza semmit. Na én ebbe bele nem nyugszom. Nekem egy hatosági ember nem fogja megváltoztatni azt, amit a király anno családomnak adott. Azt csak az Úristen veheti el tőlem, vagy maga a király, aki ma már…..
Nanette (törölt) 2009.06.06 18:43:23
@Wolfram: Gyere el Dél-Budára, halásztelek felé a nullás felhajtónál van plakátja. Én is ma láttam először, mondom ezt már meg kő' ézni interneten is. Hatalmas, a legviccesebb, amit az elmúlt sok évben láttam.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy végül mi sül ki ebből a marhaságból. No meg, hogy a régi fotókon valójában kik láthatók, és a tulajdonos (család) mennyiért adta őket.
Nanette (törölt) 2009.06.06 18:44:25
@bernie: Zsellér leszel, mostmár biztos. Gondolod, hogy elengedi a munkáskezeket ebben a dologidőben?!?!
Rudolf herceg blogja Dokumentumok 2009.05.28 11:04:00
Csaladi címerem: És certifikát hozzá: Csaladom fája (soksok évszazadra nyul vissza): És itt mutatom meg egykori kastelyunkat, ezt a photographiát Felix nagypapitol kaptam meg. Csaladi dokumentumaimat bemutatom itt, akikről emlitést is teszek. Teljes csaladom jókora nagy és kiterjedt,…..