Regisztráció Blogot indítok
Adatok
throwyagunz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
throwyagunz 2012.05.01 23:25:59
@Rerealist: teljesen egyetértek.
throwyagunz 2012.05.01 23:29:01
@uniball: "baromállat" alatt ugye a köcsög, KRESZ-t nem ismerő bicikliseket értetted elsősorban?
throwyagunz 2012.05.01 23:33:01
@windex: azokat is pfán kell bszni, mert a közlekedés nem gyerekjáték
„Szerintem a párom azt sem venné észre, ha egyik nap hazajönne és nem találna itthon. Lehet, hogy napokig nem tűnne fel neki a hiányom” – milyen érzés szellemként jelen lenni egy kapcsolatban? Levélírónk nem bírja tovább, hogy alig látja a pasiját és lelépni…..
throwyagunz 2011.07.22 16:13:24
@KovA: NAgyon sok férfiember nevében szóltál. Köztük az enyémben is. Naggyon-naggyon tipikus és elterjedt szemlélet a nők részéről. Én most szívom épp... soha többet hitelt, hülye álmokat, és vágyakozástól csillogó szemű hülye picsákat. Amelyik ragyogva mesél, hogy neki micsoda kanfasztikus elképzelései vannak, és mennyi mindent lehet majd együtt megcsinálni...felejtős.

@tizenot: tökéletes elemzés. Tökéletesen igaz.

Kedves posztot író, az olyanok miatt, mint Te, kapunk 42 éves korunkra infarktust, agyvérzést. Ezúton is köszönjük, hogy így háláljátok meg azt, hogy a nyakunkat törjük és szimeringesre hajtjuk magunkat miattatok...