Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mevi

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt egy fórumra írtam ma reggel. Sziasztok!Edelweis lánya vagyok, és sokszor szoktam nézegetni a fórumot.Olvastam már hasonlókat itt, ezért gondoltam megosztom veletek az álomomat. Rendszeresen álmodok idegen világokkal, és hasonlókkal. Ami mindig meglep, hogy az érzés teljesen…..
"Vége lesz annak, hogy árulod földeinkA világ megérti miért hulltak könnyeinkApáink véréből ébred és végreIgazságot hozunk a Földre, az égre!"   /Fankadeli: Magyar Földre (L)(L)(L)/ ..
Út a megváltásig... ez.. 2009.12.26 22:09:00
Igen ez Magyarország 2009-ben a testem 15, a lelkem 90!És gyűlölöm látni, hogy vak ordít vakkal, hogy mért nem tud látni.   Boldog Karácsonyt mindenkinek! =)..
Út a megváltásig... Festmény 2009.12.19 16:20:00
Őrült vagy Zseni?Salvador Dali, Csontváry, Michael Hussar stb.Most csak ezeket említeném meg.Dali művei mindig lenyűgöztek, az életéről pár dolgot tudván elmondhatom, nem volt teljesen tiszta elméjű. De pont ez tette olyan különlegessé. Miért akart ő mindig más lenni, kitűnni,…..
Olyan jó, amikor elmondod valakinek. Ott van benned, de senki se tudja, homály fátyla leplezi, a te titkod. De, amikor elmondod....És ő néz, értetlenül...mégis egyetértéssel. Érzed, hogy érti..s ő is érzi. S jólesik, jólesik,hogy érti...s egyetért. Vagy akár meg is dícsér.És…..
- Szoval akkor izguljak rá mindenre?? Xal ha akkor meglátok egy fűt...akkor az olyan...oooh Tomi!!!-Dehát itt van ott.- Szoríts rá... de ne annyira, hogy közbe összeszard magad!!-Bocsi elvesztettem az egyensúlyom...de úgy látom a tiédet is!-Következik: Hosszú asztal. Felkészül:…..
Út a megváltásig... Sajnállak 2009.11.23 22:50:00
Gyűlölöm ezt a szót...engem SENKI ne sajnáljon....SEMMIÉRT!!!!..
Út a megváltásig... Titok 2009.11.21 17:43:00
Búcsú Egyedül vagyok? Tévedsz,mi itt ketten vagyunk.Bár egy a test, debenne ketten lakunk. Kösz megvagyunk. Néhavannak köztünk viták,de rég beláttuk:csak együtt megy tovább. Az egyik én szelíd,a másik vad, konok,de mégis megkötjüka kompromisszumot. Hát…..
  Vasárnap voltam anyuékkal vásárolni. Vettem két csizmát, egy pulcsit, hajráfot, hajgumikat stb. És kaptam anyucitól egy kesztyűt. Nagyon szép volt: fekete, ezüst fémszálakkal díszítve.  Iszonyatosan örültem neki, mert pont ilyen kesztyűre…..
Út a megváltásig... Ébredjetek! 2009.11.07 13:16:00
  Istenem, akárhol is vagy! Kérlek hallgasd meg imáimat, és segítsd meg a rászorulókat! Tudom, hogy most figyelsz, és látod, amit írok. "Ismeretlen vírus Ukrajnában.""Ukrajnai vírus - jól fontoljuk meg az utazást.""Határzár és védőmaszk…..
Út a megváltásig... Tyűha 2009.11.06 17:44:00
...jó rég nem írtam! Már a naplólapok sem tudom hova tűnhettek...ez már örök rejtély marad. Ma érdekes napom volt. Sőt az egész hetem "érdekes" volt..Ezalatt érteném azt, hogy szörnyű. Témazárók, röpdolgozatok rakásszámra, mindennap 12-1.00 Körüli lefekvés...és…..
vigyázz, csöpögugyanakkor ez is művészet   A szíved majdnem megszakad szólnál, de szavad elakad, szólnál, de görcs és fájdalom fuldoklik föl a torkodon, oly mélyről, mintha lelkedet, a recsegő idegeket húzná magával, úgy sajog szád felé néma…..
Sajnos mostanában nem sok időm van írni, de nem fogom félbehagyni. Tehát most folytatom:Július:1-JE:  Szerelem! Mit is jelent ez?Mi ez, amit szó el nem mondhat, ember ki nem fejezhet? Nem tudom..és nem is akarom megmagyarázni. De szeretném megérteni, miért pont-abban az időpontban…..
Út a megváltásig... Bevezetés 2009.08.18 11:28:00
Amióta eszemet tudom minden nyaramat Ukrajnában töltöm a barátaimmal, és a családom másik felével. 2 hely között szoktam ingázni: Beregszász (a Kárpátaljai magyarság fővárosa) és Visk (a magyarok kedvelt túrista helye). Elzárva töltöm vakációmat a magyarországi…..
Na igen! Megjöttem a táborból. Történtek érdekes dolgok. Összességében nagyon jó tábor volt..de voltak buktatói is. A legrosszab az volt, hogy az első napon lebetegedtem. Sajnos még most sem tudom mi bajom lehetett. Gyomorrontás, vagy napszúrás, de az tény, hogy kicsit kettévágta…..
Út a megváltásig... Szeretet 2009.06.09 18:21:00
Holnap megyek drámatáborba az osztályommal! Hihetetlenül várom =DNagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, hiszen ez az első drámatábora mindannyiunknak! Annak felettébb örülök, hogy az osztály összes tagja ott lesz! 3 nap együtt! Lehet, hogy még egy kicsit sok is lesz egymásból,…..
Út a megváltásig... Autólopás 2009.06.07 10:11:00
Ma reggel hatkor keltem. Arra, hogy anyám röhögve beszól a szobámba, hogy:- Gyere lányom, lopják a kocsinkat!Ránéztem, hogy ezen mi olyan vicces?  Kirohanok az ablakhoz, és látom, hogy egy belevaló zsarucsaj meg egy rendőrkocsi ott áll. Elkapták őket, a büdös parasztokat!…..
Hello...Ma Voltam suliban.. szokásomhoz híven, Szerdán ellaudtam.. 7 kor keltem fel, aztán a 3. órámra be is értem.. de különösebben nem lett belőle gond.. Aztán suli után eladtam a pipám, 4000 Ft-ért Ákosnak, majd találkoztam régi évfolyam társammal(egyben l.barátnőmmel)…..
Minden amit tudni kell! (Egy kamaszlány gondolatai)Sokat gondolkoztam azon, hogy írjak-e blogot, vagy sem. De ittvagyok =) Nem az életemről, az izgalmas, vagy olykor unalmas hétköznapjaimról szeretnék írni, hanem minden olyanról, amiből tapasztalatokat lehet szerezni másoknak, anélkül,…..