Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy.okos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
Gondolom mindenki látott már Ázsiában készült dokumentumfilmet az ottani gasztronómiai csodákról, mint a szakéban ázó kígyó, a szárított csótány és hasonlók... Arról már kevesebben tudnak, hogy mitől is lesz valójában bíbor árnyalatú az eperízű joghurt...A…..
Kettős Mérce MDF: vége 2010.01.23 01:33:00
Vége. Egy hónappal ezelőtt az MDF állapota ígéretesnek tűnt, és ha megnézzük a legfrissebb közvéleménykutatási adatokat, amelyeknek a mintavétele január hó elején volt, akkor láthatjuk, hogy a népszerűsége némileg emelkedett. Aztán pár hét alatt minden romba dőlt, a párt…..
A PPO-botrány egyik kulcskérdése, hogy értesítette-e a netes kereskedő cég az ügyfeleit, hogy addig ingyenes szolgáltatása 2009 novemberétől fizetős, és aki 2009 végéig nem száll ki, annak minimum 2490 forintot levesznek a számlájáról. Ádám friss levele azonban egy új vonalat…..
nagy.okos 2010.01.12 16:22:04
Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy a "mindent Kínában gyártunk, nincs már európai ipar" c. városi legenda eléggé ellentmond annak a ténynek, hogy az európai ipari termelés tavaly több, mint a háromszorosa volt a kínainak. (És ez csak az EU, nincs benne a norvég…..