Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apokrif30

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Koobe legújabb tabletével, az X8 Slim Nav&Call-lal úgy jártam, mint az a YouTube-os fószer, aki egy Samick gitárt promózott: A fiának vette, gondolta megmutatja az internetnek, aztán kiderült, hogy a kétszer olyan drága, jóval márkásabb gitárját is lekörözi, mind hangban,…..
Apokrif30 2014.06.26 23:20:16
@Tomi from Space:

Köszönöm a gyors reakciót!
A Prestigio hasonló technikai paraméterekkel bír, de drágább egy 10-el. Igaz, hogy némiképp elegánsabb a külső kivitelezése, a Koobe hátlapját igencsak elcsúfítja a sim kártya foglalatot takaró fehér műanyag borítás.

Mivel nekem alapvetően olvasásra, böngészésre, esetleg egy hosszabb utazáshoz film nézésre kell a tablet, a Koobe jó választásnak tűnik, nem vagyok márka függő, nekem nem ér meg 3x annyit hogy egy alma világítson a hátlapon...:)
Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként fog bevonulni a történelembe, mint a kékcédulás választás.Egy antidemokratikus húzással megakadályozzák ugyanis a kisebb demokratikus pártok indulását, hogy bebetonozzák magukat a…..
Apokrif30 2010.02.11 11:56:27
@Friss levegőt, új pártokat, arcokat a parlamentbe!:

Így van, új arcokat a parlamentbe! Tökéletesen egyetértek!

De olyan arcokat akik normálisan érvelnek, pl.: nem azzal akarnak meggyőzni (még aktivista szinten sem), hogy ki mennyit szórt el reklámajándékokra...:) Ill., tudják mi volt a "kékcédulás" választás, szóval némi általános műveltség sem árt.

Vagy ne akarjak túlzott elvárásokat támasztatni? :)