Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lumpvampir

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kis visszafogott, hálás szomszédok. ..
lumpvampir 2014.02.28 11:44:46
@Xezs: mi volt a konkrét szitu?
Subba Eközben a Mammutban 2012.09.27 15:58:06
Verebek várnak az iPhone 5-re,. ..
lumpvampir 2012.09.28 13:52:23
Az állítólag szolgáltban lévő, de a kocsmában a levélírónkkal együtt italozgató rendőr rendőrködni kezdett, mert olyanja volt, de végül bunyó helyett csak egy kurvaanyázásra futotta. Toc1 a békés megoldások híve, ezért kiakadt azon, hogy ilyen agresszíven léptek fel vele…..
Az útépítésből ismert hárman ásnak egy ásóval egy gödröt formáció a Komjádi uszoda alkalmazottainál is működik. A naiv ügyfél a töküres medence partján szembesült azzal, hogy ma bizony itt nem lesz vizes, a bejáratnál ücsörgő három jóemberből ugyanis egy sem vette a…..
Egyesek nehezen tudják feldolgozni, hogy Jacko hazament ... Ha valakinek 400 millió dolláros adóssága van, és egyvalamihez ért csak, a zenéléshez, de testileg-szellemileg egy roncs, nem alaptalan azt feltételezni, hogy lelépett, mondjuk a Bahamákra, valamelyik kis szigetre. A Velvet…..
lumpvampir 2009.06.29 06:06:29
@*nyakas a paraszt gazda*(L42): osztom a leírtakat, de szánalom, amit azok a frgek csinálnak.

"Hát nesze hülye paraszt itt egy sor
mondjad velem és jól szórakozol"

Amúgy mostmár hitelesebben tudná előadni a thrillert, így halála után még kézenfekvőbbnek hatna a zombi szerepkör :D
Egy történet, amely kísértetiesen hasonlít a sukoróihoz. Csak még nem forrott ki annyira... A dunakeszi külterületén, Alagon lévő versenyló-tréningtelepről hallottunk már sokszor Overdose révén, hisz "őt" is itt készítik fel a versenyekre. Miközben a külvilág csak a…..
Kampánycsend van ... nem mintha érdekelne, de üsse kő, legyen politikamentes ez a hétvége. Úgyhogy itt van nekünk Bósa István, az ország legnagyobb szélhámosa... A most 42 éves Bósa István Nagykátán született, húsz évig Borsodban élt, és egészségügyi szakközépiskolával,…..
Pár hete történt, hogy egy belvárosi óraszerelés alkalmával elfogyott a staub és mivel a hely a "nem árulok olyat, amin nem húzhatok"- elvet követte, kénytelen voltam máshol utánpótlást szerezni. Kicammogtam hát a sarki éjjelnappali kis butik elé és beálltam a…..
lumpvampir 2009.06.06 05:07:10
@eric: kemény, eddig senkitől sem sikerült hiteles adatot begyűjteni ezzel a cigólegenddel kapcsolatban. elképzelem h mit mondhatott haverod a kurvának: "figyu, bedugok 1 hőmérőt a puncidba, ne mozogj, még élvezni is fogod!" sick