Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turbi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
Turbi 2009.06.05 23:08:27
@RAMBO: Kapkodni mindig felesleges, ebben a helyzetben meg kifejezetten tiltott. Várni kell, és figyelni mi történik. Ilyen lépésre nem szabad biztatni senkit, csak egy leírás után, úgyhogy nem ismered a hátteret.
Nyílván túlélné a szakítást is, csak lehet, hogy a gyerek rokkanna bele lelkileg. ha bírják egymás mellett maradni kell, vagy legalábbis várni és figyelni.
Turbi 2009.06.05 23:20:45
@Igazság Atyja: Alapvetően egyetértek a véleményeddel, de a határozott lépés az is lehet, hogy marad. Azért nem lehet innét eldönteni, és azért nem látható innét minden részlet, mert még Ő sem, és a feleséges sem látja, érti pontosan mi történt. és ne felejtsük el, nem csak róluk van szó. Van ott egy ártatlan, szenvedő fél is, akire gondolni kell. és legfőképpen őrá.