Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suliboszi

391 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
~Milyen érdekes...Akármilyen régen is beszéltünk egymással, amikor újra találkozunk, ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Az igaz barátságot nem a mennyiség, hanem a minőség jellemzi. Nem az időjárásról és a számlákról csevegünk, hanem a fontos dolgokról,- álmainkról,…..
Almost a Fairytale Sótartó 2012.01.04 21:40:00
 "Látod, ez a baj veled...Képes vagy újra és újra elkövetni ugyanazokat a hibákat.Folyton megbízol olyasvalakikben, akikben nem kellene,és aztán ott maradsz, a földön elesve, egyedül. Ez pont olyan mint a sótartó. Emlékszel? Nem volt rajta a teteje és te a tartalmát…..
Almost a Fairytale .magic. 2011.11.01 00:50:00
  Mit csinálsz te velem? Elvarázsolsz?- Nem értek én ahhoz. De ha értenék hozzá, elvarázsolnálak. Téged is elvarázsolnálak, meg mindent, az egész életet. Fújnék egyet, és attól eltűnnének a gondjaid, és minden jó lenne, minden úgy történne, ahogyan akarjuk, és…..
Almost a Fairytale vintage.fashion. 2011.10.22 13:12:00
El sem fogjátok hinni,de a Szolnoki főiskolán vagyok.Na persze csak kísérőként.Lesz még pár szabad órám,de feltalálom magam.Egyébként Tomit kísértem el.Tök érdekes lehet ha valaki már fősulira jár.Annyira szeretném,ha felvennének a Színművészetire.Hát,mondjuk ilyen…..
Almost a Fairytale Fajul a világ 2011.10.10 10:20:00
Hát idáig fajul a világ...Hogy pontosan meddig is? Hát,addig,hogy az embernek informatikán kell blogolnia,mert egyébként nincs rá ideje. Igaz,hogy még csak ősz van,de én máris el vagyok havazva.Holnap infó osztályozóvizsga-vagy legalábbis hasonló- és még sejtelmem sincs,hogy fogom megcsinálni.Aztán…..
Almost a Fairytale Tizenöt perc 2011.09.27 20:43:00
"Kerek tizenöt percig feküdtem mozdulatlanul a padlón.Ebből a perspektívából egészen másnak látszott a világ.A tekintetem végigpásztázta a polcokat,rápillantott egy-két könyvcímre.Átsiklott a csecsebecséken,a táskámon,a füzeteimen.Furcsán békésnek tűnt minden,egy…..
 /Először is kapcsold be a zenét,csak úgy hatásos igazán.Képzeld bele magad a lány helyzetébe,majd olvasd lassan és csendben.../  Csak ülök a sötétben és gondolkozom.Semmi fény,semmi szín,semmi hang,csak sötét csend.Odakint tombol a vihar,én meg bent gubbasztok…..
szólj hozzá: Hogyan csomagoljunk macskát?..
Almost a Fairytale .important. 2011.06.17 00:08:00
"A naptárját lapozgatva nem tudott mihez kezdeni.Elmerengett azon,hogy itt a nyári szünet,a jó idő,ő meg teljesen el van veszve a tér-idő zónában.Akkor pillantotta meg,hogy ma június 16-a van...Egy kis idő kellett hozzá,mire eljutott a tudatáig,hogy mit is jelent valójában…..
Egyet jól jegyezzetek meg: Ha a tanár azt mondja,hogy könnyű lesz a dolgozat,ha a fogorvos azt mondja,hogy nem fog fájni és ha a horoszkópod azt írja,hogy jó napod lesz,akkor készülj a legrosszabbra.Nálam is így kezdődött minden.Már reggel jelentkeztek a gondok.Elaludtam,nem volt…..
Suliboszi 2011.05.30 16:04:51
@Szandeeekahh:
Nem,azért ültem leghátul és egyedül,mert olyan hülye vagyok mint ti,hanem mert egyedül jobban tudok koncentrálni.
Ötös? Neked? Mindenből? Na ne röhögtess =D Gondolom helyesírásból is =)
Az "érecségiről" meg annyit,hogy már nem tartok tőle,mert ha ilyen khmm,intelligenciahiányos egyedeket is átengednek mint ti,akkor én színötössel vizsgázok le mindenből.
Egyébként meg nem vágok fel semmire.Nekem nincs szükségem önbizalom-erősítésre,mert a helyén van,nem úgy mint neked,aki arra vág fel,hogy még írni sem tud normálisan.
Ja és egy jó tanács: Forgasd többet a helyesírási szótárt,illetve hanyagold a blogomat,mert csak rontod a színvonalat =)
Almost a Fairytale .mixed. 2011.05.03 22:09:00
Hm.Hát,már jó ideje szerettem volna blogolni,csak eddig még valahogy nem jött össze.A régebbi posztjaimat olvasgattam és rájöttem,hogy sokkal több időm volt,mint most.Anno mindent leírtam ami történt velem,amit éreztem,amit láttam,amit hallottam.Sajnos kezdem elhanyagolni a…..
Almost a Fairytale .gondolatok. 2011.05.03 02:48:00
 A nyári esték amik egy mosollyal kezdődtek és egy könnycseppel végződtek.Mikor kint ültünk ketten a kis padon és csak a csillagok fénye világította meg arcunkat.Egymás szemébe nézve suttogtuk,hogy szeretlek,ezzel örökkévalóságot adva a pillanatnak.Mikor hozzám bújtál…..
Almost a Fairytale .locks. 2011.04.26 21:06:00
 Mindennél jobban hiszek a szívemnek. Mégis én vagyok az a lány, aki ezernyi lakattal védi vasráccsal körülvett szívét. A zárakat sokan próbálták már kinyitni, hol sikerrel, hol sikertelenül. Azonban van valaki, akinek már a jelenlététől is eltűnik minden akadály...…..
Almost a Fairytale .just.married. 2011.04.13 21:47:00
Már 3 napja azon vagyok,hogy blogoljak,csak eddig mindig közbejött valami.Tegnap pl. plakátszerkesztés közben aludtam el...Annyi minden történik velem és annyit kellene írnom,hogy alig győznétek olvasni.Röviden összefoglalom,hogy mi történt velem mostanában.Hétvégén esküvőn…..
Almost a Fairytale .end.or.start?. 2011.03.30 23:34:00
A kérdést jogosan tehetném fel,valami véget ért,vagy még csak most kezdődik? Azt hiszem,igazából mindkettő.A napokban elkeserítő és megdöbbentő hírt kapott az osztály:Az osztályfőnök Április 1-től elhagyja a gimnáziumot./Sőt,a várost is./Ma 4-5. óra környékén kezdtek…..
Almost a Fairytale .dream. 2011.03.27 23:03:46
És mi az élet,ha nem az álom keresése?Az álomé,hogy valaki azt mondja:~Igazán,teljes szívből szeretlek.....
Gondoltam még időben szólok,hogy a Glamourban található 2 kupon ami a DM-be szól.Ebből az egyik - 50% egy sminktermékre, a másik pedig egy hajfestékre./De van még benne rengeteg,nem csak ez a kettő./ Le ne maradjatok róla! =)..
 ~Vajon azok a barátok kik a hátad mögött kinevetnek,elferdítik a szavaidat és csak addig vagy jó nekik míg nincs más?Vajon azok a barátok kik mindig érdeklődnek felőled msnen,holott élőben még köszönni se képesek?Vajon azok a barátok kik facebookon lájkolnak és…..
 Egyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár…..
Lány:-Nyugodtan nézz komplett idiótának,tőled már megszoktam...Fiú:-Oké. =D Nem,nem nézlek annak.Lány:-De,igazad van.Tényleg az vagyok.Mindig is az voltam.Csak nem vettem észre...=)Fiú:-És ezzel nincs semmi gond. =)Lány:-Dehogynem.Bár,mondjuk,ha nem lennék ilyen hülye...Hm.Nem is…..
 Most jelent meg a drogériák polcain a legújabb Essence kollekció ami a Whoom Booom névre hallgat.Élénk színek jellemzőek rá,képregényre emlékeztető ábrákkal vannak tarkítva a sminkcuccok.Első látásra azt mondom,ami a legjobban tetszik az a lila szemhéjpúder,a szájfény,a…..
Ugye milyen szépek? *-* Az eheti zsákmányom ^^Egy Astor szempillaspirál,egy Rimmel szemhéjpúder,egy Labello,egy Essence francia manikűr szett és egy fehér Essence szemceruza.Kezdem a szemceruzával.Essence.Az egyik kedvenc márkám.Viszont,ezt a szemceruza nem sikerült olyan jóra mint…..
Hű,hogy mekkora leárazás van most Essence termékek terén!Kihasználtam az alkalmat és vettem belőlük párat.Még a szemhéjpúderpalettát illetve az ezüst csillámos tust is megszerettem volna venni,csak mire én odaértem,addigra már nem volt sajnos...Így hát,zsákmányoltam egy…..
Almost a Fairytale .end.of.life. 2011.03.02 22:29:00
A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.....
Hát, ez a hét gyorsan elszaladt.Hm,én viszont kevésbé tudok szaladni,mert annyira tönkre vágtam a lábam...Mint azt már említettem,Ausztriában voltunk egy hétig,síelni.Ez idő alatt jobban megismertem az embereket,sok új barátot szeretem magamnak illetve felfrissítettem az emberi…..