Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bástya et.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Azért az látszik, kinek a fejére van rágyógyulva a kendő, és ki vette tegnap a koncerten” - mondja Tizedes. Ha valakin látszik, hogy rá van gyógyulva, az éppen ő. Legközelebbi rokonain kívül talán nincs is ember, aki tudná, hogy néz ki a kék Suicidal-kendő nélkül,…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Bástya et. 2010.03.23 11:49:58
@Ciri: ami neked "gombok", az másnak nem kis összeg. Nem túllihegésről van szó, ahogy Te fogalmaztál, hanem egy - sajnos nem ritka- esetről, illetve a levélíró segítségkéréséről.

Párom autójáról néhány napja egy antennát tekertek le. Értéke nem nagy, nem is ez a lényeg, de az érzést csak Charles Bronson tudja visszaadni Bosszúvágyban...

Kezét apróra törni, kiváncsi vagyok, úgy el tudná-e kötni.
A Zugügyvédhez közvetlenül érkezett az alábbi, elgondolkodtató levél. h Sajnos az egyetemen is terjedtek pletykák tanárokról, akiknél megvásárolható volt egy-két húzósabb vizsga. Nem is kezelte volna senki pletykaként, ha nem tűnik fel olykor államvizsgán egy-egy magyarul alig…..