Regisztráció Blogot indítok
Adatok
letayd

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy nagy cseresznyefám, amit a kerítéshez kb 1,5 m-re ültettünk még vagy 28 éve. Akkor még utca se volt, se kerítés, csak agyag és sár (értsd: a kukásautót daruskocsival kellett kimenteni a sárból). Azután leaszfaltozták: volt az eseményre utcabál is! A polgi is eljött! (a nagylyány meg leégette…..
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
letayd 2015.02.04 12:27:29
@RTB: ez nem a tornász B.K.
Havasi Bertalan szóvivő IIHF-kompatibilisre nyalta a miniszterelnök hátsóját. Az eredetileg nyertes ukrán helyszín helyett a magyar miniszterelnök hátsója adhat helyet a 2015-ös divízió I/A jégkorong világbajnokságnak - adta hírül a Nemzetközi Jégkorong Szövetség…..
 Egy kis érdekesség a Grepolis Support-ról: edelzoli2011-02-04 06:49:54Sziasztok,az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan script, ami támadást jelzi.Már mint, ha támadnak jelez nekem, akkor is ha nem vagyok a gép közelében, pl. csipog vagy valami ilyesmi.Üdvözlettel:…..