Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bear

151 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BearBlog Arckönyv helyett... 2013.02.27 15:12:16
Elhatároztam, hogy ezentúl a Facebook helyett ide fogok posztolni, bármi nyomja is a begyemet. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy a FB-on -hiába jelöltem ki max. 15 embert címzettnek- nincsenek biztonságban a féltve őrzött titkaim, ezért teszem ide, hogy a kutya se olvassa el.…..
BearBlog Újra szól a vaklövetű 2012.11.19 10:31:45
Eltelt pár év, pár blogszolgáltatóváltás 2008 óta, amikoris utoljára írtam ide bármit. Kaptam hideget, meleget, nagy általánosságban szarabbul élünk, mint négy (nyolc, tizenkét, húsz) éve. Nem ígérem, hogy hatalmas posztdömping következik, kicsit kiábrándultam a…..
A provokatív, "modern" stílusú, sokak szerint a klasszikus magyar darabokat szándékosan, gúnyból obszcenizáló Alföldi Róbert maradhatott a Nemzeti Színház élén. Tarlós próbálja menteni a helyzetet, először a szakmai, javaslattevő bizottság szerint legjobb pályázatot…..
A Fidesz okosan tenné, ha számolna Schifferrel és pártjával, és az új alkotmány megalkotásába a jövő egyik potenciálisan meghatározó baloldali politikai erejét is bevonná. (Fotó: MTI) Sajtóinformációk szerint kezdik belátni a Fideszben, hogy komoly baj lehet abból, ha…..
Subba Gyógyító kép! 2011.01.21 15:09:00
Nézd Marikát! Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Marika közvetítésével gyógyítja testedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Marikát magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod,…..
Bear 2011.01.21 22:34:51
FRISSÍTVE!!!!Állami támogatás és adómentesség lovagoknakA kormány megállapodást köt a Szuverén Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szent János Katonai és Ispotályos Renddel. Az együttműködésre vonatkozó törvénytervezet szerint a Vatikán által elismert máltaiak a jövőben az…..
Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a…..
Igen, Vérnűsző Barom mai posztjában ismét egy alapigazság katonai körülmények között történő boncolgatásáról olvashatunk. Mert akárki akármit is mond, tanulni bizony jó. Még akkor is, ha nincs kézzelfogható, azonnali értelme. Mottó: "Szerencsére a közlegényeket…..
Folytatjuk Dogoo családi elbeszélését, melynek első részét ide kattintva olvashatjátok. A mai fejezetben további szubjektív életképeket kapunk a második világháború hétköznapjairól, valamint felbukkan az őrszolgálatot ellátó katonák visszatérő élményeinek egyike, a…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Subba Retrock: Halál a májra! 2010.01.08 11:30:00
Aki nem hallotta (elvetemültebbek énekelték is) legalább egyszer a Sing-Sing legismertebb nótáját a kilencvenes években, az nem is akkor volt fiatal. A klip külön telitalálat, a felvételek a Sing-Sing táborban készültek, kb. 15 éve. Bónuszként pedig fogadjatok egy riportot az…..
BearBlog Él s portoló 2008.07.16 12:21:00
A tegnapi kajakos-halálhír kapcsán.Előrebocsájtom: jómagam nem vagyok az a kimondott sportember, eltekintve egy röpke gyerekkori vívókarriertól (2 hónap) és egy kamaszkori taekwondo szárnyalástól (fél év) egész életemet a kétszáz méteres váltósúlyú fekveheverésnek…..
Bear 2008.08.15 08:04:05
Hát(tal nem kezdünk mondatot), nem is tudom.

Ott van ugye Egerszegi Egérke, valaha nagyot alkotott. De tényleg, és még szerintem, az antisportember szerint is. Megengedem: biztosan jó családanya, de vajon hány gyereknek lesz kedve úszó-olimpikonnak menni csak azért, mert naponta látja az említett hölgyet édességet majszolni a tévében? nekem ez inkább az édesszájúságra buzdításnak tűnik.Már ha ez jó példa. De lehet, hogy ő csak megszédült a nagy puding láttán... :-)

A sportolók pénzéről: amelyikük sikeres, az tutira többet tud leakasztani (IMHO), ha másból nem, hát reklámokból. Amelyik meg nem az, az magára vessen, én sem ingyé' kapom a fizumat, ha meg nem tetszene, kevesellném, akkor továbbállnék jobb munkáért jobb fizuval, hiába az elhivatottság. Csak egy gáz van: aki évekig, évtizedekig egy dolgot csinált (sport, vagy akármi más) az ekkorra már vagy elfelejti, amit az iskolában tanult szakmát, vagy esetleg sosem volt ilyen.

Igazad van azért a jó példával kapcsolatban, tényleg hallani, hogy ez vagy az a sportoló visz valakit hasonló pálya felé. Csak ez annyira ritka, és nagyon nem kerül nagyobb nyilvánosság elé. Ez kár! Pedig a jó irányba vivő jó példa az jó példa lenne például a jó irányba igyekvőknek (kicsit sok itt a jó példa meg irány, de ez van, bocs)

Anettkát meg a többi médiabarmot személy szerint kivinném közmunkára árkot ásni meg aszfaltozni, hogy utána lihegni se legyen kedvük, aztán addig ismételgetném ezt, amíg elmegy a hajlamuk a médiaszerepléstől egy életre. Hathavi felülvizsgálattal! :-)
Mackókafiam tegnap megint tanult pár szót a nagybetűs élethez. Lássatok csudát alant, miket tud már az én fiam!Á-á = Anya (mindenki más nevét kimondja, Anya meg majd ért ebből is :-)Wíí-wí = Vivi (nővére), rettentően kerekített vé-kkel, angolosan: weeeweeeKakás = valami nem…..
BearBlog Elköltöztem, megint 2008.07.23 12:44:58
Mostantól itt vagyok elérhető:BearBlog Nem magyarázkodom, ez van, kész...
BearBlog See Ya! 2008.07.08 08:33:13
Jó reggelt kívánok! Röggé'Apró gyermekként azt tanultam a nagyoktól, hogy mindig, mindenkinek köszönni illik. Ez volt az aranyszabály, igyekeztem is igazodni hozzá, mert magam is így láttam helyesnek.Városlakóként az emberkölyök hamar rájön, hogy nem lehet és nem érdemes…..
BearBlog Szabadság, szerettem... 2008.07.07 12:52:09
Újra itt vagyok, mivel ma kezdtem el ismét csak munkába járni, három hét felhőtlen szabi után. Írhattam volna otthonról is, de nem tettem, főként azért, mert kis kivételtől eltekintve (Mackófiam duduzása = bármilyen ótós játék szántógépen) nem volt se időm, se kedvem gép…..
BearBlog Arculatváltás 2008.06.10 08:54:00
Manapság nagy divatja lett az arculatváltásnak:  elcseszünk valamit (mondjuk az imidzsünket), nosza, semmi gáz, a megoldás: arculatváltás! Nos, ugyan én nem csesztem el semmit, csak olyan gáz az állandó jómedve szerepében tetszelegni, ezért mostantól én is arculatot váltok.…..
Sajnálom, hogy nem tartottam meg a csomagolását annak a krémsajtnak, amit ma kajoltam ebéd címén. A fenti néven forgalmazza valamilyen noname tejutánzatokat gyártó magyar kiscég. Ha lesz kedvem, délután lemegyek a zábécébe, hogy egy másikat lefenképezzek. Félelmetes élmény volt…..
BearBlog Hóborcos hétvége 2008.05.26 11:33:29
Nem állítom, hogy otthon unatkoznék úgy nagy általánosságban. Szabadidőmet Otthon töltött időmet legtöbbször 105%-ban kihasználom -időosztásos módszerrel- egyenlően felosztva a Mackózás-kertimunka-háztájimunka-házimunka-ötpercszusszanás tevékenységi körben. Tévénézés…..
BearBlog Vakundok 2008.05.15 15:03:00
A tegnapi napomat (na jó, a délutánomat (na jó, kb. egy órát)) azzal töltöttük Cicámmal, hogy egy nyavalyás vakondokot (vakondot?) (vakndt?) próbáltunk kiönteni a lyukából (nem, nem, abból a földalattiból, mielőtt valaki rosszra gondol...). Cicám még kora délután felfedezte,…..
BearBlog Horoszkópod a mai napra 2008.05.13 08:22:00
A barátaid a hátad mögött kiröhögnek (öld meg őket mind). A hálószobád faláról jobb lenne leszedni Kiszel Tünde fotóit. A jövőd hosszú utazást sejtet, amikor a nyelved egy gyorsvonat hátuljához fagy. Szánalmas életedet napi tizenhét órányi malmozással elviselhetőbbé…..
A hosszú hétvégén elmentünk bevásárolni, feltöltendő a megcsappant készleteket. Macim jó szokása,hogy az autóból kiszállást követően rögtön elkér a kesztyűtartóból egy pénzérmét, függetlenül annak névértékétől. Eddig nem nagyon értettem, illetve csak a "nekem…..
BearBlog Tolvaj sirály 2008.04.28 10:55:03
Ez haláli:..
BearBlog Kacsamese 2008.04.28 09:04:00
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis lánykacsa. Szüleivel és nővérével éldegéltek a nádas szélén, a Kerekerdő tőszomszédságában. Naphosszat játszott kiskacsapajtásaival a réten, virágott gyűjtött, lepkét kergetett, egyszóval boldogan élte kacsaéletét.…..
BearBlog Nem zörög a családfa... 2008.04.25 13:52:00
... ha a Medve nem piszkálgatja! Pár hete jött egy agymenésem, hogy ugyan már keressük meg a fellelhető legtávolabbi ősömet. Nem vagyok híve az olyan kutatásnak, ahol az ember sutba dobja a hitelességet csak azért, hogy hirtelen visszaugorva néhány tíz generációt, hirtelen…..