Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zimmerman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azt mondák ismerősök, hogy én ebbe a kapcsolatba csak belemenekültem” - az ex nő nem tartotta komoly embernek Levélírónkat, és a sok hasznos tanácsával csak annyit ért el, hogy felbosszantotta azt a pasit, aki most mégis sír utána. Hogyan lehet elszakadni az…..
A Ralph Lauren divatház Olaszországban pert nyert az olasz székhelyű Fratelli Martinelli Textile Srl ellen. A különböző textilek forgalmazásával foglalkozó olasz cég a Ralph Lauren logóhoz nagymértékben hasonlító emblémával adta ki az „American Polo Sporting Club” (amerikai lovaspóló sportoló klub)…..
For English scroll down Nem szeretnék itt "legekkel" dobálózni, de eddigi szerény tapasztalatom szerint a leglenyűgözőbb sóbányában jártam Erdélyben. Gyertek velem és megmutatom mitől estem ámulatba! I don't want to use too much superlative without any basic, but I think this is…..
A minap békésen dohányoztam Budapest egyik nevezetes terének névtelen buszmegállójától pont annyi méterre, hogy a törvényszegés gyanújának árnyéka se vetülhessen rám, amikor egy bőröndjét éppen arra toló-húzó, hetvenes éveit taposó hölgy a fővárosi zaj csendjét…..
Zimmerman 2014.05.27 10:28:54