Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matulabacsi60

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Luxuskocsit kapott ajándékul a Lowe GGK 21 év után leköszönő ügyvezetője, Merényi Éva. Videós beszámoló a volt ügynökségi vezető búcsúpartijáról. Merényi Éva, a Lowe GGK 21 év után – ügyfélkapcsolati igazgatójával, Rényi Andreával együtt –…..
matulabacsi60 2009.06.11 11:13:28
@vigarc: Kitől kapta Merényi a kocsit? A Lowe GGK-tól? az anyacégtől? Vagy a Callasba összecsődített barátoktól? Ha az első kettő valamelyike, akkor ez vérlázító. Gazdasági válság vajonmiii, vagy olyan királyul megy a Lowe GGK-nak?? Vajon a válság miatt kitett vagy az állásukért komolyan aggódó munkatársak mit gondolnak arról, hogy erre költik a céges pénzt! Hihetetlen!!!!!
matulabacsi60 2009.06.11 11:41:24
@reklámbuzi: ha Bognár Tamás vette neki, az más, az ő dolga. (lehet h azóta folyamatos csörög a mobilja, és azok hívják, akiknek egykor ígért valamit) De akkor meg azt nem értem, miért hír ez a Kreatívon.
matulabacsi60 2009.06.11 13:24:30
@zsombor: igazad van, tényleg nem szakmai.
"„Annyira szeretnék egyszer munkaidőben nyugodtan meginni egy korsó sört” – fakadt ki Bognár Tamás, a Panmedia Western valamikor a ’90-es évek elején Merényi Évának, a társügynökség Lowe GGK ügyvezetőjének. Bognár visszaemlékezése szerint Merényi megígérte, hogy egyszer összehozzák, és bár ez még nem történt meg, ő addig is beváltja egy hasonlóan régi ígéretét arról, hogy kollégája egyszer kap tőle egy Porschét."

gyönyörű, könnyeket fakasztó történet, nyilván, mert miérteket nem feszeget. Be is jelölöm BT-t rögtön az iwiw-en, hátha egyszer úgy alakul....
Magánnyomozó iroda, potencianövelő, film, vagy könyv kampánya – ezekre tippelnek azok, akik plázabutikok öltözőjében, vagy mozik mosdójában találtak meg pár lesifotót egy borítékban. A fekete-fehér képeken csókolózó párokat hol ágyban, hol egy borospohár mellett, hol…..
matulabacsi60 2009.06.08 21:38:16